Pengomen Pening 2020 - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Pengomen Pening 2020

4.11.20

Pengomen Pening 2020

Sedar tak sedar sekarang dah bulan November dah pun, lagi beberapa hari je lagi tahun 2020 nak habis. Semoga tahun 2021 lebih bermakna buat kita, dan semoga wabak COVID-19 berakhir tahun 2021.

Tahun 2020 ni pun blog aku ada beberapa kerat je entri yang tersiar. Aku kira tak sampai 10 pun, hampir separuh je dari angka tu. Tapi Alhamdulillah, masih ada yang sudi datang bertandang dan komen di entri-entri blog aku.

Pengomen Pening 2020

Dikesempatan ini, nak buat penghargaan sikit kepada pengomen-pengomen “pening” yang banyak komen kat blog aku sepanjang tahun 2020 ni. So, ini adalah top10 pengomen pening kat blog aku ni. 


1. MAMAPP pemilik blog MAMAPIPIE.COM 

2. DEAR ANIES pemilik blog ANIES♥YOU 

3. LITAH L pemilik blog THE RAMARAMAPENDEK 

4. DUNIA ZUMAL pemilik blog DUNIA ZUMAL 

5. MEINTHESWIM pemilik blog IN THE SWIM 

6. MA pemilik blog MIGIBOOO 

7. PARIDAH pemilik blog KARYA KU : PARIDAH ISHAK 

8. NOHAS pemilik blog ORANGBUKIT 

9. CIK TK pemilik blog BLOG CIK TK 

10. SITI YANG MENAIP pemilik blog SITI YANG MENAIP


Blogger yang rajin komen ni tak rugi kalau kita terjah dan komen di blog diorang. Mesti diorang akan balas kunjungan dan balas komen jugak. So, sila lah terjah diorang!


33 comments:

  1. Moga ukhuwah indah alamaya terus harum.

    ReplyDelete
  2. Eh... Wah.. tak sangka Cik TK pun ada dalam list!

    ReplyDelete
  3. Wah, nama zumal pun ada. Terima kasih untuk penyiaran link di sini. Semoga terus kekal menulis dan zumal akan datang membawang 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. smoga mood berblog kita kekal sampai bila2.. heehehe

      Delete
  4. Waa sukanya mama ada banner mama kat sini. tq pha is sebab rajin gak dtg blog mama.. kesemuanya yg tersenarai mmg rajin2 belaka. semuanya mama familiar kecuali MIGIBOOO

    ReplyDelete
  5. yeaayy terselit jugak nama situuu pening2 kan..
    walaupun sipi2 berjaya juga hehe..

    thank you too Phais rajin singgah blog iols..

    ReplyDelete
  6. Wahhh, semua blogger hebat ni. Semoga berjaya ;)

    ReplyDelete
  7. ada gak nama akk..hehe..tq..

    ReplyDelete
  8. lama betoi tak singgah sini sejak kawin. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. sejak dah bahagia ni kan.. hahahaha

      Delete
  9. pls write regularly, Phais... we want to read your posts... TQ.

    ReplyDelete
  10. TQ tersenarai.
    Mula2 curious mengapa Pening
    suka baca entri di sini ada wit ada humour :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa.. ada humor ka? hahaha.. x tau pulak..

      Delete
  11. wahh..tq haha
    blog ni antara blog trawal yg sy kenal mula2 brblog dulu
    thank u jg sebab selalu singgah blog sy ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome..
      blog rama-rama pendek pun dah lama dah saya kenal.. senang ingat sbb nama blog yg catchy.. hehe

      Delete
  12. Mudah-mudahan tahun 2021 lebih baik dari 2020 dan keadaan akan seperti normal seperti dahulu.
    Semua pengomen yang banyak tinggal kan komen kita dapat pelajari.

    ReplyDelete
  13. hehe walaupun saya tak tersenarai saya pun suka comment orang :)

    ReplyDelete
  14. Wah.. tahniah buat semua pengomen..

    ReplyDelete
  15. lama dah xdgr pengomen pening....hehehe....

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua yang pening pengomen hahaha

    singgah sini betui sedar tak sedar tahun ni paling lama duduk kat dalam rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. penangan tahun 2020.. hopefully tahun depan covid dah reda..

      Delete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com