Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya

27.10.20

Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya


Sesekali aku blogwalking, terjumpa Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya ni. Si Misya ni buat segmen sempena ulang tahun blog beliau yang ke-10. Lantas aku terfikir sejenak. Eh, sama la! Blog Hikayat Budak Pening ni pun dah menjangkau umur 10 tahun dah! So, aku pun join la segmen ni. 

10 tahun Hikayat Budak Pening


Sejak entri pertama aku pada 24 November 2010 sampai la sekarang, dah nak dekat 10 tahun dah aku berblog. Sejak zaman student sampai la dah kerja, dah berkahwin dan dah ada anak dah pun. Dari nama blog "Pening" sampailah tukar kepada nama "Hikayat Budak Pening".

header pertama

Cuma sekarang ni entri dah tak published selalu macam dulu. Kadang-kadang je. Korang dah berapa tahun berblog?


34 comments:

  1. Wah! tahniah dah sedekad ya berblog.

    ReplyDelete
  2. Wow lama 10 tahun blogging.
    Saya baru setahun dah pening :)

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH PHAIS LAMA DH BLOGGING TU

    ReplyDelete
  4. Wow hebatlah Pha Is. Selamat maju jaya dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. selamat maju jaya jugak buat zumal

      Delete
  5. ehehe tingat nama blog hang dulu weh..
    blog pening hehehe.. tahniah2 dah 10 tahun =)

    ReplyDelete
  6. Saya dah masuk ke senja baru teringin berblog. Sebelum tu cuma baca blog oran lain, as pastime.

    ReplyDelete
    Replies
    1. senja? hmm.. berapa agaknya umur meintheswim ni yer.. curious..

      Delete
  7. Wah tahniah dah sedekad! Macam cik tk sejak 2011 tapi sempat terberenti 4 tahun. Ni baru beberapa bulan sambung balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah sambung balik tu, okay la.. welcome back..

      Delete
  8. selamat bersegmen dan teruskan berblog ya

    ReplyDelete
  9. Good luck pha is.. wah ada domain sendiri dan. Tahniah

    ReplyDelete
  10. samalah, saya pun 10 tahun dah xD tapi masih sendu2 je hahaha!

    ReplyDelete
  11. Wow..dah lama berblog. Sisyat yg baru setahun jagung ni pun dah pening jugak 😅

    ReplyDelete
  12. Tq sudi join. Wah sebaya la blog kita. tapi saya tua sebulan. hehe.. http://www.aimisyahirah.com/2020/11/senarai-peserta-pemenang-segmen-10.html

    ReplyDelete
  13. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^) tahniah dah 10 tahun berblog...

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com