[gambar] Yamaha YZF R6 2017 - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: [gambar] Yamaha YZF R6 2017

14.10.16

[gambar] Yamaha YZF R6 2017

kat bawah ni antara gambar-gambar Yamaha YZF R6 2017. eksaited aku tengok gambar-gambar ni. as expected, banyak ciri-ciri Yamaha YZF R6 2017 ni mirip Yamaha YZF R1. terutamanya kat headlight.


[gambar] Yamaha YZF R6 2017


muffler
muffler ekzos buruk kan?

windshield macam kontot semacam je..  kaler pun aku kurang berkenan untuk biru ni walaupun aku peminat kaler biru.something wrong somewhere..

kokpit aku paling suka!macam kokpit pilot pun ada. fuh.. 

back seat yg agak lawa.. macam yamaha YZF R1 2016

kaler putih pun ada...

kaler hitam pun ada jugak..


tapi so far aku rasa rupa overall Kawasaki ZX-6R 636 masih lagi lebih cun. korang rasa?




sumber gambar
SR Staff. (2016 Oct 13). YAMAHA ENDS THE MIDDLEWEIGHT DEPRESSION WITH THE 2017 YZF-R6. Sport Rider Megazine. retrieved from http://www.sportrider.com/new-2017-yamaha-yzf-r6-unveiled

22 comments:

  1. wow.. dia punya meter.. dah serupa kereta.. smart giler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam kokpit kapal terbang pun ada.. hahaha

      Delete
  2. bagi peminat motor ..memang terasa feelnya..betul tak bro

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. lain.. hanya jauhari mengenal manikam.. hehehe

      Delete
  4. besa naik duke ja.. rasa selesa. jenis ni tak naik lg. heeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha chill la kalau ad sebijik bru hebat

      Delete
    2. kira hebat dah la tuh.. susah nk cari perempuan pnah naik duke.. hahaha

      Delete
  5. PHAIS DGN MOTOR BERPISAH TIADA

    ReplyDelete
  6. Boleh tahan la smart gak! Mana2 moto pun nampak elok cuma enjin yg perlu diambilkira.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni R6! x perlu nk difikirkanlagi.. prestasi konfom mantap.. adik sikit je dari abang besar dia si R1! hahaha

      Delete
  7. Replies
    1. boleh la.. hehehe
      kalau nk kata garang, bagi saya r25 nmpak lagi garang.. hehehe

      Delete
  8. cuma nk tanya..mesti berat gile kan motor ni..kita mampu naik kriss jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe.. moto r25 saya tu pun kalau tak tau teknik, sakit pinggang jugak kalau angkat sorg2.. dulu pernah sekali try masa x pandai lagi guna teknik dengan betul angkat moto yg jatuh, mmg sakit pinggang..

      skrg dah tau dah, rilex je..

      Delete
  9. salam bro. r6 2017 ni bila msok malaysia? hehehehe

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com