WW #108 | Bila Masuk U - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: WW #108 | Bila Masuk U

10.9.14

WW #108 | Bila Masuk U

cari tulang rusuk kiri, jodoh, study, usm

38 comments:

  1. hihihihih...boleh tahan dialog yg di beri..ohh baru 492026 ke..bila nk cecah 500k nih

    ReplyDelete
  2. Study lagi penting untuk masa depan.. tapi kalau dah jodoh takkan nak halang.. ;)

    ReplyDelete
  3. hahahah...lembap betul dipagi rabu ne... jenuh dok mikior...
    "cari rusuk kiri" .... amenda tuh?

    sabo jer lah... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. bagus2,, ni mesti kat U dulu innocent ni.. hehehe

      Delete
  4. hahaha..realiti..sambil menyelam minum air lah.. :P

    ReplyDelete
  5. Pha Is dah jumpa tulang rusuk kiri tu ^_^

    ReplyDelete
  6. 2 in 1..study plus cari jodoh hehe

    ReplyDelete
  7. Realitinya memang macam tu la. Hormon tengah naik, sure ada yang asyik horny je nak cari pasangan. Haha

    ReplyDelete
  8. ehemm, abang paiz macam tak lama ja kami nk rasa nasi minyak :D

    ReplyDelete
  9. haha..sambil menyelam sambil minum air la ni ya

    ReplyDelete
  10. Hahaa, sambil menyelam minum air la Pha Is, masa ni la saham tgh tinggi....^_^

    ReplyDelete
  11. hahaha, sometimes it really true!!!
    btw, hi senior!

    ReplyDelete
  12. hehehe... tulang rusuk kiri. Terbaik bro.

    rizal,
    http://serbaalah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. hmm oklah tu...mana tau kot terjumpa...

    ReplyDelete
  14. cari tulang kiri ye..hhhaaa boleh tahan punch line kt situ.

    ReplyDelete
  15. Ahahaa... skema je ayat tu.. nasib baik tak cakap cari awek.. silap2 kene cepuk.. :D :D

    ReplyDelete
  16. Hahaha. Pha Is naik pelamin, jangan lupa jemput saya :)

    ReplyDelete
  17. susah nak faham apa dia maksudkan

    ReplyDelete
  18. hahahahahahahaha. cari tulang rusuk ye :P

    ReplyDelete
  19. Semoga Pha Is cepat menemui tulang rusuk kiri

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com