Komen di Sayat.me


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Baru-baru ni aku perasan semakin ramai guna dan share aplikasi Say At Me (sayat.me). So, aku ingat aku pun nak try la. Sekadar seronok-seronok dan nak dapat feed back dari korang tentang aku dan blog aku.

apa itu sayat.me?



Sayat.me ni 1 free servis untuk korang nak dapatkan feedback daripada orang lain dan feedback tu boleh dalam bentuk anonymous. So, orang tak takut nak bagi maklum balas kot-kot sebab malu atau sebab nak bagi komen yang negatif takut orang tu terasa.

So, basically dia macam 1 medium untuk bagi feedback. Kat sini, korang boleh tulis dan komen je apa yang korang nak kata kat aku. Korang boleh bagi maklum balas secara anonymously. So, nak bagi maklum balas yang positif pun boleh yang negatif pun boleh.

tapi aku rasa medium ni macam tak beberapa best sangat tak macam ada satu lagi aplikasi lain (aku tak ingat dah nama dia) yang kat situ, korang boleh tanya soalan anonymously. yang tu baru menarik.

Mohon Bagi Feedback Kat Aku


Jadi di kesempatan ini kalau korang sudi, boleh la bagi feedback apa-apa sahaja kat aku. aku tak kisah. Saja je seronok-seronok. hehehe..  bagi feedback kat sini please : http://sayat.me/phais47



Comments

  1. ohh....tertanya-tanya gak pasal apps ni. dia kira macam ask zaman ritu ke ni? tp lebih maju? rasa mcm nak try gak r..

    Salam ramadhan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang la.. tapi x de la maju mana pun.. hahaha

      Delete
  2. Tak pernah tahu pasal apps ni dan sewaktu dengannya.
    Wah! best jugak ya nak tahu pendapat orang anonymously.

    ReplyDelete
  3. harap hang xde dapat feedback yg menyayatkan hati. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. aku open ja untuk sebarang kritikan.. hehehe..

      Delete
  4. Tak pernah tahu pasal ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. salam..
    hi.
    yaya pernah juga ternmpk sayat ni..
    oh..bru tau cmtu cara apply ye

    ReplyDelete

Post a Comment