Skip to main content

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

klik baner untuk join sebelum 7 Disember 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel


jom join! dengan ini saya nak tag SYM (Siti Yang Menaip) disebabkan dia pun blogger travel jugak.. ingat nak tag Mohamad khairudddin Lim sekali tapi dia dah join.. hehehe

blog tak terupdate seminggu sebab baru balik dari berkurus. eh, silap, berkursus... hehhe.. balik je penang, masih tak ada idea nak menulis, so, kita join GA dulu... 

p/s : dalam perancangan nak anjurkan Give Away sempena ulang tahun blog Hikayat Budak Pening ini yang ke-6 bulan november ni. sedang dalam perancangan, tak sure jadi atau tak, kita tengok je la nanti.. 


Comments

  1. Terima kasih Pha Is sudi join GA kami...All the best tau

    ReplyDelete
  2. ooooohh!! patutlah blog JM tu sunyi je rupanya penyerang handalan pergi berkurus! ehehe..kursus...welcome home!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu la.. tapi heran jugak kursus sampai berhari-hari tapi knapa x kurus2 pun.. hahaha

      Delete
  3. Terima kasih join... Good luck... Done follow #1872

    ReplyDelete
  4. wow berkurus yerr hihi..good luck!

    ReplyDelete
  5. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  6. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  7. slmt berjaya ya..mudah2an ada rezeki kelak aminnnn

    ReplyDelete
  8. singgah sini .. All da best.. kepink join juga

    ReplyDelete
  9. done follow :)

    BW dari GA yg sama , gd luck!

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  10. hi, saya datang dari GA yang sama.. :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  11. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi