Skip to main content

Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Ogos 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


p/s : dah lama x join segmen.. 

Comments

  1. BLOGLIST BLOGGER HEBAT NI MOGA BERJAYA PHA IS

    ReplyDelete
  2. Tak dan nak join semalam.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Selamat maju jaya di dalam GA Mialiana ini. Jika sudi, jemputlah join GA abam kie n kawan2 pula. Terima kasih banyak2.

    http://www.zukidin.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. singgah melawat sini selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. Ade singgah balas kunjungan
    Semoga berjaya.... :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/08/segmen-12-jam-bloglist-22-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. hari tu sempat masuk sat dalam bloglist kak mia.. hihihi..
    kali nih xdan plak nak join..

    ReplyDelete
  7. salam jumaat...selamat bersegmen and all the best ye

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. rajin ke..?
      bagi saya la.. kalau banyak join segemn ni, kira pemalas..hehe
      sebab malas nk update entri dengan info2 dan cerita2 baru, so, join segmen je la.. senang.. copy, paste, publish, send link, siap.. hehehe..
      pendapat saya la..

      Delete
  9. Slmt bersegmen bro... all the best ye!! :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini..
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/08/segmen-12-jam-bloglist-22-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  12. Hi Ucing datang Blogwalking.(>.<)Hi Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing..

    ReplyDelete
  13. Salam.. Cikla singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/segmen-12-jam-bloglist-22-mialianacom.html

    Maaf lmbt blogwalking....

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal