Thursday, July 2, 2015

Kad Raya GA by Nina

klik baner untuk join Kad Raya GA by Nina atau ke SINI sebelum 7 Julai 2015 jam 11.58pm

rasanya dah 3 tahun berturut-turut aku pos kad raya kat member-member fb dan blog. tapi tahun ni aku rasa macam tak berkesempatan nak buat disebabkan kekangan masa.

sekarang banyak urusan aku kat tempat-tempat yang beroperasi pada waktu pejabat yang aku tak sempat nak pergi, antaranya bank, (problem dengan online banking), JPJ (tukar lesen motor B full), dan termasuklah pejabat pos (pos kad raya)

so, dah tak dapat nak pos kad raya macam tahun-tahun lepas, tahun ni aku join GA kad raya orang lain je la. hehe..

jom sama-sama join GA ni.. GA dibawakan khas kepada anda oleh blogger Nina Ahmad pemilik blog Kisah Seiring Usia. GA ni akan tamat pada 7 Julai 2015, 11.58 pm.

#BloggerUtara

20 comments:

  1. B full..??

    wink wink wink

    Good luck ~~~

    ReplyDelete
  2. Assalam pha is,
    good luck naaaaaaaa
    akak pun join jugaks :P

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  3. gud luck pha is :) nak join jugak la..

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi join pha is ! nanti check link ya
    amboihh lesen B full. heheh. tq follow blog, kami dh polo hampa lama dh

    ReplyDelete
  5. Selamat berjaya
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/kad-raya-ga-by-nina.html

    ReplyDelete
  6. nanti dapat kad raya sila gantung hihihih

    gud luck

    ReplyDelete
  7. sy join jugak..all the best!

    ReplyDelete
  8. All the best
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/07/kad-raya-ga-by-nina.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...