Skip to main content

WW #100 | Kesilapan Ketika Ramadhan

antara subuh dan terawikh, akhirkan sahur

Comments

  1. True story. Terawih kemain ramai, siap dalam timeline penuh up status 'done terawih'. Tapi Subuh kat tempat saya ni, ada improvement sikit time Ramadhan ni. Harap kekal la sampai lepas Raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. subuh kat tempat saya sama je.. heheh

      Delete
  2. jangan diikut kesilapan itu,kita perbetulkan balik..salam ramadhan ye

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan, Pha Is... :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...pha,

    true story.. perkara yang benar-benar berlaku di dalam masyarakat kita..

    mselim3

    ReplyDelete
  5. kurangkanlah kesilapan tu yer walau xterubah semua...

    ReplyDelete
  6. subuh dalam bulan puasa nih boleh tahan kot sebab lepas bangun sahur, boleh lah ke surau/masjid..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kat tempat pha is, sama je.. orang semua pakat tido balik.. hm..

      Delete
  7. So true Pha Is..so pandai-pandailah muhasabah diri ya...

    ReplyDelete
  8. mmg subuh slalu nyer orang semayang kat rumah je. termasuk la aku. hehehe...

    ReplyDelete
  9. biasanya mmg subuh kelam kabut nak ke pejabat...jemaah dirumah pown kdg kdg tidak...

    ReplyDelete
  10. Hehehe biasanya subuh ramai yg duk tdo PHa is ..lepas sahur tdo balik ngantuk la kot tak g masjid tu..

    ReplyDelete
  11. Mas Terawih ramai ..sbb perut dah kenyang terisi ...

    ReplyDelete
  12. DEEP !!! alhamdulilah sahur bangun tpt pada waktunya...

    ReplyDelete
  13. Beruntungnya dipanjangkan usia dpt bertemu Ramadhan lagi... selamat berpuasa

    ReplyDelete
  14. betul, kesilapan diats memang slalu brlaku, memang xdinafikan..:)

    ReplyDelete
  15. subuh aku kat rumah...kena rajin2kan kaki ke masjid masa subuh lepas ni..hehe

    Entri terkini MINDAKABUR : Muat-Turun Video Youtube Dengan Cara Edit Pada URL Video

    ReplyDelete
  16. Sepatutnya lepas sahur tunggu kejap hingga waktu Subuh. Kalau tidur mesti terlajak.

    ReplyDelete
  17. ruginya tak rebut peluang. semoga kita semua hargai ramadon ni.

    ReplyDelete
  18. kalau tak sahur pg. hukum dia apa ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sah puasa, cuma x dapat keberkatan sahur..

      Delete
  19. Betul tu... Salam Ramadhan Al Mubarak wahai saudara ku Pha Is.. :) :)

    ReplyDelete
  20. Salam Ramadhan Abang Pha Is :)

    ReplyDelete
  21. yang bab terawih itu tak dinafikan laa..memang benda tu selalu berlaku during ramadhan...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. peringatan untuk kita bersama... good sharing pha is :)

    ReplyDelete
  23. all true love story here..i dont know what to say anymore..hehe..of course it's true..moreover it's always happened to student..:-)

    ReplyDelete
  24. bab subuh tu memang betul..termasuk la saya.tapi sahur alhamdulillah,masih cuba sedaya-upaya

    ReplyDelete
  25. kisah benar... ramai yang alpa..

    ReplyDelete
  26. itulah reality kan...bab subuh tu..ehehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal