Skip to main content

BE Study | Treatment for Diabetes


sukarelawan diperlukan dalam kajian untuk ubat bagi merawat penyakit diabetes. jika nak tahu tatacara untuk join, sila rujuk sini : Tatacara nak join BE study

nama study : MAY IK1600 Study
tujuan study : Treatment for Diabetes
tempoh study :  2 periods of study + 1 safety follow up
tempat : Loh Guan Lye Hospital,  238 Jalan Macalister, Georgetown, 10400 Pulau Pinang
(safety follow up at Gleneagles Medical Centre,  Jalan Pangkor, 10050 Georgetown, Pulau Pinang)

Period 1
masuk wad : 02 May 8-9pm
keluar wad : 04 May selepas 8am

Period 2
masuk wad : 09 May 8-9pm
keluar wad : 11 May selepas 8am

bayaran yang diberikan : RM510.00

kalau berminat sila sms nama anda ke nombor 016-4125760 (sila rujuk Tatacara nak join BE study) untuk buat temujanji untuk screening dan taklimat ringkas.


Comments

  1. ooo ini untuk yg ada penyakit diebetes je ke pha is?? jauh le kt penang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la.. untuk sukarelawan yg sihat..

      Delete
  2. Oh, kalau yang ada kesempatan tu bolehlah jadi sukarelawan kan.

    ReplyDelete
  3. erk mahal kot yuran... patutnya nak ajak orang jadi sukarelawan, bagi free class la untuk yg layak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu bukan yuran.. itu duit yg akan DIBERIKAN kepada kita sekiranya join kajian ni..

      Delete
  4. sy dgn medic ni x ngam sgt . so , susah sikit nk volunteer part2 macam ni . hehe . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni untuk orang awam. x perlukan basic pengetahuan dalam medic pn.. heheh

      Delete
  5. perghhh..senang2 je dpt Rm510..
    tp takut jarum..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi la kalau takut jarum.. hehe

      Delete
  6. salam ahad.. boleh tahan harganya tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal