Skip to main content

Cash Out 8Share #4

alhamdulillah, berjaya cash out 8Share buat kali yang ke-4. rezeki. kali terakhir aku cash out pada 17 Januari lepas. kali ni, cash out pada 18 March. jadi la, 2 bulan dah boleh cash out. tu pun rasanya aku ni tak de la pulun buat promosi iklan diorang sangat. share iklan diorang sambil relax2 je...


Macam mana nak jana duit dengan 8Share?


mungkin ada yang masih belum faham macam mana 8Share ni berfungsi. senang je sebenarnya. korang daftar sebagai ahli, nanti korang akan dapat senarai iklan dan artikel yang boleh korang share. tugas korang cuma pilih dan share iklan dan artikel tu sama ada di laman sosial (FB, Google+, twitter, dsb) atau di blog, melalui link yang korang akan dapat.

setiap kali ada orang klik link tu, korang akan dapat earning. semudah itu... bagi yang belum mendaftar dengan 8Share, boleh la daftar kat sini : Daftar 8Share ataupun boleh klik kat baner kat bawah ni.


kalau masih tak faham, boleh try daftar dulu, kemudian 'explore' apa yang ada dalam tu. tak rugi pun mencuba sebab pendaftaran adalah FREE.. kalau lepas tu masih blurr, boleh tengok entri-entri berkaitan 8Share yang pernah aku tulis dulu, kat bawah ni.

entry berkaitan:
cara ambil link iklan di 8Share
cara share iklan guna text
cara share iklan menggunakan gambar
tips share special 8share di laman sosial


Comments

  1. Wah, dah kali ke 4. Saya tak pernah pun:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau usaha, insyaAllah dapat.. :)

      Delete
  2. Wahh terbaik!!... alhamdulillah.. semoga bertambah murah rezeki & terus sukses.. All the best Pha Is.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniahh...moga dimurahkan rezeki selalu.. :)

    ReplyDelete
  4. waahh.. murah rezeki pha is.. btw da lama x bukak 8share.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la sekali sekal ushar tengok.. share artikel apa yg patut.. hehehe

      Delete
  5. cam senang lak yer Pha Is buat duit dgn iklan.. 8share dapat nuffnang dapat ... tapi sendiri punya rasa susahnya nak bagi org lain klik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. kalau usaha dengan cara yg betol..

      Delete
  6. mcm best je.. thanks for the sharing

    ReplyDelete
  7. hari tu nk dftar..tp mcm malas lak sbb nnti susah nk update..hehe..

    click2 tabung kt sini..ada nissan dan tesco.. ^^,

    ReplyDelete
  8. Tahniah! Teruskan usaha cemerlang anda Encik Pha Is :-)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...dah tak aktif dengan 8share nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk. lain orang lain citarasa.. bagi saya sekarang, lebih selesa dengan 8share ni.

      Delete
  10. Moga dimurahkan lagi rezeki.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiiin... :)
      smoga rezeki kak pun bertambah murah.. amiin.. :)

      Delete
  11. alhamdulillah...rezeki ada dimana2...sikit2 lamanmenimbun jumlahnya..:)

    ReplyDelete
  12. tak pernah pandai jana pendapatan kat blog :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena berani mencuba.. try je.. hehehe

      Delete
  13. Setiap kali entri ini...pasti rasa jeles jer, hehe
    Alhamdulillah...Semoga terus murah rezeki Pha Is...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahh.. BM lagi terrer.. aerning melalui nuffnang, melalui h12, lagi banyak.. buat apa nk jeles.. hehehe..

      Delete
  14. xpernah cash out pon lagi..hehe..tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe, boleh usaha lagi. insyaAllah..

      Delete
  15. teringin nak try 8share ni... tapi tak sempat nak belajar lagi... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la kali ni.. kena berani mencuba sikit.. hhehe

      Delete
  16. Alhamdulillah, rezki semoga bertambah2 lagi lepas ni..

    ReplyDelete
  17. Tahniah Pha Is, masyukk..... dh 3bln 8share Cikna still RM5 je....;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. alhamdulillah..
      try selalu share iklan kat fb.. insyaAllah berkesan, kalau kena dengan caranya.. :)

      Delete
  18. perghhhh bestnya.... ida pun nak cash out la juga...hehehe

    ReplyDelete
  19. anne baru je c/o hari tu.. tapi lepas cash out earning susah betul nak naik.. hihi...
    btw, tahniah.. moga rezeki lebih murah pasni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la tuh.. bila dah start dari kosong, rasa lmbat je dia nk naik.. hehehe

      Delete
  20. wah...syoknya
    alhamdulillah rezeki^^

    ReplyDelete
  21. tahniah Pha is..macam nak cash out aje..8share ni menag best..cepat process pulak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. ha ah.. mmg so far yg saya try, ini yg terbaik.. heheh

      Delete
  22. Replies
    1. thanks.. nni saya balas menabung..

      Delete
  23. Assalammualaikum...pha,

    moga sukses selalu dan byk earning dengan 8share..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..
      amiin.. thanks.. supaya mselim3 juga murah rezeki.. amiin..

      Delete
  24. Tahniah sebab dapat..dan tq for info

    ReplyDelete
  25. Wahh...congratulation bro..aku setakat ini kalau cash out tak pernah dpt check..semua pakai bank in jer..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini pun pakai bank in je... tu bukannya check.. cma payment advice..

      Delete
  26. alhamdulillah rezeki...spend wisely

    ReplyDelete
  27. tahniah..dah banyak kali tu...noe x pernah lg...

    ReplyDelete
  28. Replies
    1. thanks.. balas menabung disana..

      Delete
  29. Alhamdulillah, guna ke arah kebaikan ya.

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah.. dah cash out yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. rezeki Allah nk bagi.. :)

      Delete
  31. wah..murah rezeki..cash out dah..=)

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. hahahah.. ong x ong, itu semua rezeki Allah. :)

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal