Wednesday, February 26, 2014

WW #82 | Masuk Wad


p/s : minggu lepas aku letak gambar tangan yang dicucuk branula, ada yang tak percaya yg tu tangan aku. ni nak tunjuk bukti.. hehehe

73 comments:

  1. Ingatkan bapak orang tadi...nampak matured betul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak orang...? hahaha.. dah banyak kali dah orang ingat saya macam tu... hehehe

      Delete
    2. Ya, betul. Nampak macam umur 30-40an...heheh

      Delete
  2. Assalammualaikum...pha,

    memang nampak matang..hehee

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..
      hmm.. selalu org ingat saya ni dah tua, dah ada anak.. hehehe

      Delete
  3. pha ias jadi volunteer lagi ya? menabung laneige.. :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. x sure ni pujian, atau perlian.. hehehe

      Delete
  5. singgah sini.. pha is buat be lagi eh? hihi..

    ReplyDelete
  6. oo..sukarelawan ke... tahniah dan teruskan. akak nak isi tabung tu jap..hihi

    ReplyDelete
  7. wah siap bagi bukti yer :) hihihi

    ReplyDelete
  8. dak pha is dah gemuk ke..? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dua orang dah yg tengok gambar tu kata saya gemuk.. hehehe

      Delete
  9. happy nya dapat masuk wad ye pha is? hehe..
    mesti sakit kan kena cucuk benda tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la hepi.. masuk wad dapat duit.. hehehe

      Delete
  10. Oh BE,,, canteekkk
    dah ternampak2 motor ekzos besar.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. uih.. x de la smpai boleh angkat moto besar.. cukup2 nk hidup je..

      Delete
  11. aiyakk..how 's ur condition minggu nie bro??ada improvement ker??

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya x sakit la... masuk wad jadi sukarelawan, test ubat..

      Delete
  12. Replies
    1. amboi.. tetiba ja hg komen kat sini.. hahaha.. x de la.. bukan sebab sakit apa2 pun.. jadi tikus makmal.. test ubat.. cari duit.. hehe

      Delete
    2. macam tu ada ke? jadi tikus makmal? first time tahu ni...

      Delete
    3. Takkan x ada sakit boleh test ubat kut, Mr Pha is? ada entry kat mana2 explain in detail ker perkara ni? hahahaha really really curious ...

      Delete
    4. wafa cw :

      test ni namanya bio-equilavent (BE) study. dia memang test untuk healthy person.. sebab bukan nk tengok kesan ubat tu terhadap badan, tapi cuma nak tengok kalau makan ubat ni melalui mulut, berapa banyak yang berjaya diserap oleh badan dan berjaya masuk dalam darah. just nk study kepekatan ubat tu dalam darah je..

      untuk lebih maklumat, boleh tengok sini..

      pening-pala.blogspot.com/2013/11/apa-itu-bio-equivalence-be-study.html

      Delete
  13. Ushhhh , parah ni tapi saya tengok Abg Phais makin handsome la . HEHE :D

    ReplyDelete
  14. Ada iras Arwah Seniman Agung P. Ramlee...klik iklan nuff anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai jugak yg kata macam tu.. ehee

      Delete
  15. Kat wad bersalin ker? heheheh gurau ok.

    ReplyDelete
  16. semoga cepat sembuh. Wawa datang follow sini :)

    ReplyDelete
  17. baru nk tanya sakit apa, test ubat rupanya. hikhik

    btw, nampak matured lah. terkejut bila baca komen umur baru 24. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ramai yg kata macam tu...

      Delete
  18. Sesiapa sahaja kalau dok kat wad ni mesti akan nampak matured berbanding usia, Pi lah kat wad dan saksikan sendiri, ini adalah realiti...

    p/s: kena belanja nih sebab back up! hehe

    ReplyDelete
  19. Kan dah kata mesti pha is jadi experiment lagi..agak-agaknya kalau tangan tu boleh bercakap mesti dia dah tak nakkkan..he..he

    ReplyDelete
  20. All the best Pha Is.. 3x inti sini sbb berani menjalani eksperimen utk kebaikan.. :)

    ReplyDelete
  21. aku takdak keja ni..tu yg buka balik blog, cari ape yg best..tgk2 jumpa muka hang..saje je nk tanya kabar..hikhikhik

    ReplyDelete
  22. Sakit?tikus makmal?argghhh...pening...

    ReplyDelete
  23. nmpak matanglah..rupanya baru 24?? wahh...tak sangka.....................................

    ReplyDelete
  24. mak aih.. macam seram pulak bila jadi bahan test mengetest nih.. huhu..

    ReplyDelete
  25. dpt bergambar kan..sakit semua hilang..siap peace lg..eh?hee..=)

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. adeh.. x larat aku nk menjawab soalan ni.. heheh
      aku x sakit pun.. masuk wad sbb join BE, jadi lab rat.. hehehe

      Delete
  27. owhh, jd bahan ujikaji ekk...hik!hik!

    ReplyDelete
  28. ramai yg tak baca pasal BE tu phais.. tu ler yg dok 'mendoa' hang cepat sembuh.. kkikiki.. tu lah akak dah bilang, phais dah montel.. sila slimming langsing dengan kacip fatimah.. upsss... kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. kesitu plak..
      x pe la kak, mana tahu doa diorg maqbul, lepas ni x de penyakit mendatang.. hehe.. amiin..

      Delete
  29. evidens xD Nak buktikan jugak.. haiyoh xD LOL

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...