WW #81 | Branula

cannula

Comments

  1. Replies
    1. masuk wad jadi tikus makmal, test ubat.. heheh

      Delete
  2. Replies
    1. amiin.. ni bukan sbb sakit.. sebab cari duit.. hehe

      Delete
  3. Replies
    1. x de pa2 pun.. bukan sebab sakit... sbb jadi volunteer test ubat..

      Delete
  4. Blom abis lg testnye?errr, dah mcm pesakit btul btul nie...ke mmg pha is xshat?take care yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. minggu ni ada lagi... test ubat je ni... bukan sbb x sihat..

      Delete
  5. Pha Is ke atau org lain ni.. semoga cepat sembuh ye atau semoga berjaya.. Salam Rabu .. :)

    ReplyDelete
  6. sape tu? nape tu? harap semuanya ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya la tu.. sbb jadi tikus makmal, test ubat.. heheh

      Delete
  7. pha maaf da lame xsinggah..ade mslh sikit..pha nape?sakit ke?get well soon pha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. take ur time.. hehehe
      x de la.. x sakit apa2 pun.. saja, hobi. heheh

      Delete
  8. apapun, moga Pha is sihat & berada di bawah rahmat ALlah swt yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiin.. thanks.. smoga kak pun begitu juga..

      Delete
  9. sebahagian kecil ujian dariNYA..

    ReplyDelete
  10. adoi..kenapa ni..? apa2 pun, moga Allah permudahkan segala urusan..dan moga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de sakit apa2 pun.. saja.. hehehe...

      Delete
  11. Replies
    1. sayapun pening jugak sebenarnya.. ada yg panggil cannula, ada yg panggil branula.. saya check, dua2 merujuk kepada menatang ni.. tapi x sure beza dia..

      Delete
  12. kenapa tu pha is? churp2 je semua muncul.. klik juga..

    ReplyDelete
  13. Ouhch!ouch!kenapa ni?kenapa ni?apa2 pn semoga pha is dlm keadaan sihat ye...

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. amboi.. mcm susuk plak cara dia cakap.. hehehe

      Delete
  15. Ini mesti kes experiment ni...

    ReplyDelete
  16. awat jadi lagu ni... sakit ke idak tu?

    ReplyDelete
  17. kena cucuk erk? siannn..hope cepat sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kesian saya.. heheh.. thanks..

      Delete
  18. Benda tu panggil branula ke? Baru tau...

    ReplyDelete
  19. Kenapa nie? Ngilu rasanya time pakai nie...

    ReplyDelete
  20. semoga cepat sembuh bro....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. x sakit apa2 pun.. jadi bahan experiment.. hehee

      Delete
  22. Oh, ingatkan masuk wad kerana sakit. Tapi memang bernilah. Tahniah!

    ReplyDelete
  23. Saya baru tahu, nama benda alah tu branula :)

    ReplyDelete

Post a Comment