Top Referral Disember Melalui Bloglist

salam tahun baru. dikesempatan ini, aku nak ucapkan ribuan terima kasih buat korang yang sudi meletakkan blog hikayat budak pening dalam bloglist masing-masing. sebagai penghargaan, aku akan 'dedahkan' senarai sulit top10 mereka yang paling banyak menyumbangkan trafic ke blog Hikayat Budak Pening ni melalui bloglist sepanjang bulan disember 2013.

sumber statistik diperolehi melalui Histats.com. mereka-mereka adalah:

1. Asha Hana http://lifecikashacikhana.blogspot.com/


2. Dunia Kecil http://www.mizzaiza.com/


3. Kaki Travel Khairuddin http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/


4. Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba http://aizamia3.blogspot.com/
5. Blog Santai http://myblogsantai.blogspot.com/
6. Malaysia Tercinta http://www.malaysiatercinta.com/
7. Relaks Minda http://relakssminda.blogspot.com/
8. Nota Mengajar Belajar http://notamengajarbelajar.blogspot.com/
9. Nukilan Kenit http://rusukiri.blogspot.com/
10. Blog Fatin Wawa http://indahnyapelangiku.blogspot.com/

terima kasih juga aku ucapkan bagi mereka yang ada meletakkan blog Hikayat Budak pening ni dalam Bloglist tapi tak tersenarai dalam list diatas. maybe next time boleh masuk senarai, insyaAllah...

thanks semua.. terima kasih..!!! (ala-ala David Arumugam Alleycats)

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. alhamdulillah ada follower setia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Setiap artikel yang telah di ping akan kami submit sekali lagi pada 'google index'secara auto dan manual untuk memaksa google indeks blog anda sekerap mungkin. Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda dengan memasang banner kecil kami !

      Delete
    2. thanks Info.. saya dah daftar...

      Delete
  2. Next time iolls yg masuk ehkkk

    ReplyDelete
  3. hehehe yeayyy yang pertama. cehhh bangga kejap. hahhaha terima kasih tp bukan dengan en pha is, dekat en histats.com. hahah :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh.. hahaha.. nnti kena black list baru tau.. hahaha..

      Delete
    2. hahahah alaaa kalau black list macam mana nak jd top refferal nie? ok maaf. haha

      Delete
    3. haaa.. tahu takut.. hehehehe

      Delete
  4. salam tahun baru...follower setia yg baru...

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Banyak menyumbang kepada pageview. :)

    ReplyDelete
  6. akak pun ada juga ya? terima kasih pha is.. pha is pun selalu komen di blog akak juga.. :D

    ReplyDelete
  7. Eh.. blog mak budak pun ada.. ingatkan takde sebab kebelakangan ni akak sibuk.. maklumlah sekolah dah nak bukak.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada... ni sumbangan trafic dari bloglist.. maksudnya ramai org masuk blog saya dari bloglist akak..

      Delete
  8. happy new year.. n tahniah bt mereka juga.. hehehe nice2

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. dah banyak referral.. ada la dalam list.. hehehe

      Delete
  10. tahniah utk semua..slamat thun baru :)

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka yang tersenarai tu :)

    ReplyDelete
  12. tahniah pada yg tersenarai..xde rezeki tb gamaknyee ;p kne useha kuat lg heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. mana tahu bulan depan boleh masuk senarai plak ke.. heheh

      Delete
  13. yeay! sally takde...eh, sally takde...? like seriously takde..? hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mungkin sally no.11 kot.. sikit je lagi.. heheh

      Delete
  14. Tahniah buat semua.. kena usaha lebih keras ni kt sini huhu.. :D
    Semoga Pha Is terus sukses.. aamiin.

    ReplyDelete
  15. Blog ni blog yang berjaya sebab tu ramai top referral...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la berjaya sangat pun.. boleh la rezeki Allah nk bagi.. heheh

      Delete
  16. tahniah pada mereka yang menjayakan pait.. wewititt :)

    ReplyDelete
  17. owh...ade gak apps bleh kira macam tu eh..thanks pha is...insyallah lain kali nama aku akan berada dalam list anda..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. smoga berjaya masuk list.. heheh

      Delete
  18. Replies
    1. erk.. blog saya punya trafic, histat dapat nama.. hahaha

      Delete
  19. tahniah kpda mereka.. followers yg setia :)

    ReplyDelete

Post a Comment