Skip to main content

senarai peserta segmen azam blog 2014

Alhamdulillah, kelmarin tepat jam 12 tengah hari, selesai sudah Segmen Azam Blog 2014 aku. segemn selama seminggu, perserta sebanyak 44 orang. jadi la. target aku dalam 30 orang. so, tercapai la jugak. first time buat segmen macam ni.

macam-macam impian dan azam yang aku jumpa. selain pasal blog, pasal kehidupan pun ada. antara yang menarik, azam nak kahwin tahun ni. hehehe.. apa2 pun, semoga azam dan impian kita semua untuk tahun ni tercapai hendaknya. amiin..

kat bawah ni aku senaraikan peserta yang join.. jom BW..

1.  JAMIL HASHIM
2. Ssan
3. Dzureen
4. Ikhwan
5. aima
6. dhiadirham
7. Nurul Hidayah
8. tomato oren
9. Muhammad Khairuddin Lim
10. kenit cinonet
11. Ainimsuju
12. norliana
13. A Gentleman To Be
14. Azlea
15. ima
16. Mama (Norhasniza Khalid)
17. Mohamad Khairil (DJH)
18. Mas Zie
19. Mardiah Diana
20. Mizz Aiza (Dunia Kecil)
21. Nadratul Syazwana
22. Khir Khalid
23. Green Leaf
24. Cik Lyeen Cupcakes
25. Yumida
26. Pha Is
27. Anis Zahidi
28. Aqilah Azmi
29. KakNi Sihat Cantik
30. Nurhazimah Hanan
31. Ain
32. mimbar kata 
33. Mime MF
34. Jurnal Setiausaha Lelaki
35. Super Vee
36. kak zila memmetlenggeng
37. Naniey
38. Siti Aminah
39. noor azelina @ azie
40. Henrietta Jose
41. zaza
42. wawa
43. Ellallyn
44. niesa

Comments

  1. simbolik 13..13-011 bfdate..terbaik ! jemput singgah blog A Gentleman To Be

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf, saya x boleh nk masuk blog nur syafiq sbb blognya kena block dengan wifi U saya.. heran betol.. ada 18sx ke..? hehehe

      Delete
  2. best giler baca azam mereka, tergelak-gelak mama,.... hihihi, bagus kan segmen ni, nanti tahun depan mama lak buat,, hihi...


    tambah satu azam mama : menambah ahli keluarga! kuang kuang!....

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiin.. smoga azam mam yg lagi 1 ni tercapai.. hehehe

      Delete
  3. hahaha azam nak kahwin tersedak saya haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa yg makan cili, dia yg terasa pedasnya.. hehehe

      Delete
  4. kak join juga tp xikut syaratlah tu ya..xpalah lain kali try lg maklum baru nk belajar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ada join yer.. mungkin sbb x hantar link segmen kot..

      Delete
  5. ala..sy xsempat nak join..bz dgn anak, sambut bday MIL yg jatuh 1/1 hari tu..xpelah, lain kali nak join..

    ReplyDelete
  6. bru sempat BW hah n terlepas nk join.sobn sobb

    ReplyDelete
  7. alaa, x sempat nak join aa..
    xpe la, boleh bw jgk kan? kekeke..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. saya no 22. T kasih Pha Is.. :)

    ReplyDelete
  9. Wahhhh semua blogger2 hebat belaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pun hebat juga.. entri blog penuh berinformasi.. :)

      Delete
  10. amin2. semoga tercapai impian mereka dan jugak pha is. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiin.. moga impian asha hana jugak tercapai.. :)

      Delete
  11. kita dah terlepas segmen ni pha is..dah ada draft tapi tak sempat publish..nway good luck to all contestant!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. x pe la.. maybe next time.. :)

      Delete
  12. tahniah mendapat sambutan yang menggalakkan.. akak je yang tak pernah anjurkan segmen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, serius akak x pernah anjurkan segmen..? ce try, mesti sambutan lagi gempak.. heheh

      Delete
  13. Seronok nya kite no.18 list dlm Hikayat Budak Pening. Semoga 2014 penuh dengan keberkatan untuk kita semua.

    ReplyDelete
  14. terlepas melepas. Takpa boleh blogwalking juga :)

    ReplyDelete
  15. akakpun tersenarai jugak? ingat tak cukup syarat haritu..hihi, anyway, thanks

    ReplyDelete
  16. Saya join. Tapi tak tersenarai :(

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    ReplyDelete
  17. nama niesa sebagai penutup..haha..tahniah pha is dah berjaya buat segmen..InShaAllah lepas ni boleh la BW semua kawan-kawan.. :)

    ReplyDelete
  18. tahniah.. nk masuk dlm senarai jugak la.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sempat join erk..? maybe next time.. :)

      Delete
  19. Alhamdulillah..Timekasi Pha Is bagitau pasal segmen ni:)

    ReplyDelete
  20. even tak sempat nak join, xpelaa...sally blogwalking jela..huhu

    ReplyDelete
  21. wah...ramainya...rietta no 40...mencapai target...bleh BW mlm nie...yeyyy...

    ReplyDelete
  22. Jana pendapatan free

    Click for more info : http://bit.ly/1f5t6Z3

    ReplyDelete
  23. Jana pendapatan free

    Click for more info : http://bit.ly/1f5t6Z3

    ReplyDelete
  24. nak pergi BW.. hehe.. bagus jgk tau segmen cmni

    ReplyDelete
  25. sambutan boleh tahan.. tahniah ye..

    sory tak dapat join.. huhuhu.. dah bookmark..=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. x pe.. maybe next time.. :)

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal