Skip to main content

Koleksi Gambar Tersepit kerusi

agaknya kini tak cukup dengan tersepit duit, rakyat malaysia kini turut menerima bahana tersepit celah kerusi. adoi.. tersepit celah kerusi pun boleh jadi kerja diorang ni. hahaha

kat bawah ni antara gamabr2 tersepit celah kerusi yang aku jumpa kat FB. sumber merata-rata. 

Koleksi Gambar Tersepit kerusi


sekolah
kesian, sampai nak kena gergaji.

sekolah
ini antara murid sekolah lain yg tersepit. biasa la tu, hari pertama persekolahan...

yang ni aku tak tau apa motif beliau

sedih...

ni pun lagi 1. nak jugak tersepit.

ni lagi 1.. hahaha


ni macam cikgu je.. 

hikmah kepala tersepit kerusi





Comments

  1. hadoiii. mcm2 laah. hehe. kesina cikgucikgi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. kesian cikgu2.. nk kena gergaji plak kerusi tu..

      Delete
  2. Haha Ida pun banyak menerima gambar2 ni dalam whatsapp.... gambar kuda lembu pun ada...memang kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar lembu tu saya pun ada jumpa.. macam2.. hehehe

      Delete
  3. Assalammualaikum...pha,

    hehehe... moga pengalaman tersepit ini mematangkan manusia menghadapi cabaran mendatang..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. hadoiii la adik2 hahaha..

    p/s: lama tak singgah sini huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. saya pun dah lama x singgah blog edo hayra.

      Delete
  5. Replies
    1. nk buat macam mana.. dah tersangkut.. heheh,, pengajaran supaya nnti lebih berhati-hati..

      Delete
  6. yg bawah sekali tu buat aku sengih sampai ke telinga.. hehehe.. :p

    ReplyDelete
  7. Hahaa.. tersepin, mengepit & dikepit.. :D :D
    inti & inti sini.. :D

    ReplyDelete
  8. Nampaknya pihak yg tertentu kna fikir design kerusi yg lebih selamat ni...kesian pula tgk budak budak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. menteri pelajaran kena ambik tindakan yg drastik untuk tukar kerusi2 di sekolah rendah di malayia.. heheh

      Delete
  9. hahaha...dah macam saja je pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg kan pesen dia mmg macam tu.. budak2 ni cuma follow trend je.. hehehe

      Delete
  10. Hahahahaa apahal lahh dorang ni. Mcm dirancang pulak! Lols. Nasib baik my students tak ada yang menyepitkan diri kat kerusi. Hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. nasib baik.. kalau x, x pasal cikgu nk kena tolong buka plak..

      Delete
  11. hahaha, eksited masuk sekolah ke dik ? hahaha, bila tengok gambar, musykil pula, camna boleh tersepit tu ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg heran tu.. masuk boleh keluartak boleh.. pelik2..

      Delete
  12. Hadoi!...pening pala tengok, tersepit yg pelik tapi tak mustahil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dulu stakat tersepit zip je... heheh

      Delete
  13. haha..yg cikgu tu sj je nak tunjuk cara lain utk duduk atas kerusi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu pun nk tumpang popular.. hehe

      Delete
  14. Adoii la haaaii... Lawak Tahun baru 2014.. ;D

    ReplyDelete
  15. hahaha.. pernah tersepit kat kepala katil masa kecik2 dulu.. masukkan boleh bila nak keluarkan x boleh pulak. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepala katil? ni mesti tidur ganas ni.. hahaha

      Delete
  16. seriously gambar last tu sangatlah kelakar.. haha.
    lumrah kehidupan.. bila dh besar ni asyk tersepit je nak buat pilihan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. pengajaran hidup.. dah besar nnti akan selalu tersepit jugak, cuma dari perspektif yg berbeza..

      Delete
  17. Pha Is,

    Budak lelaki yang tersepit kat badan tu comel betul ! :)

    ReplyDelete
  18. Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni !

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. x pe.. smoga cepat sembuh, dan sentiasa dalam keadaan kesihatan yg baik..

      Delete
  19. hahah excited adik2 ni nk p skola smpi tersepit2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. excited terlebih gamaknya.. hehehe

      Delete
  20. keh keh yang tua bangka tersepit kerusi tu memang takde kerja. budak yang tersepit tu mesti trauma nampak kerusi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. saja nk jadi budak2 jugak tu.. heheh

      Delete
  21. bapak budak pon ada? realiti ke fantasi ni...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ini bukan realiti. buan juga fantasi. tapi ini semua poyo!!! hahah

      Delete
  22. macam2 kan sekarang? tak mcm dulu. hana dulu tak suka ponteng skola. paling semangat nak ke skola. haha sekolah best. ada kawan2 bermain. :D

    ReplyDelete
  23. Tragedy for the year...never thot boleh berlaku..dah berlaku..hmmm..macam-macam style pulak tu..kesian dia orang!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. lepas ni semua pakat trauma.. hahah

      Delete
  24. ntah apa-apa ntah trend budak sekolah zaman sekarang. zaman aku dulu, mana da kes2 tersepit kat bangku bagai... takpe la.. memori zaman masuk sekolah first time XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman dulu trent budak laki terlekat zip.. hehehe

      Delete
  25. orang tua pun ada tersepit juga ke? hihi.. menabung rhb.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. ikut peredaran zaman la katakan.. skrg trend kepala celah kerusi..
      thanks..

      Delete
  26. macam-macam hal buat kita tersenyum je

    ReplyDelete
  27. yang tersepit kat pagar tu dulu saya pernah tengok videonya memang kelakar. hahaha bila kereta lalu dia buat2 cover. bila tak ada kereta dia usaha keluarkan kepalanya dari pagar tu. kesian kesian

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. dah lama dah la kiranya yg tu..

      Delete
  28. agak pelik kenapa dan bagaimana boleh tersepit tu ea..haha..budak2 sekarang terlebih aktif kot smpai boleh tersepit mcm tu..kihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. x tercapai akalku macam mana boleh masuk kepala dalam tu.. hehe

      Delete
  29. haha sian budak sekolah tu..haha mcm2 hal..boleh plak tersepit..mcm mana masuk tp xleh bwk kuar? adeii

    ReplyDelete
  30. alahai.. mcm2 ragam lah. hehe

    ReplyDelete
  31. apasal isu tersepit tiba-tiba famous ni? Keanehan rasanya...

    ReplyDelete
  32. okay, statement yang last tu...realiti gila!

    ReplyDelete
  33. adeh la....yg lst tu xtahan...tersepit antara mak dan makwe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. realiti bila dah besar nnti.. heheh

      Delete
  34. tersepit nya satu dua je yang lain tu saja nak perli kan.. -..-

    ReplyDelete
  35. erm.. ingt kat china jer byk kes tersepit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat china banyak kes tersepit yer..?

      Delete
  36. Replies
    1. sabor je la.. jgn trauma lepas ni sudah la..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi