Wednesday, December 25, 2013

WW #74 | Study Week

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

dulu : 



kini : 

52 comments:

  1. Hahaha, knapa xlayan yg dlm tin dah? Xpa, yg buat sndiri lg best, blh tmbah kaw ikut rasa haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. long term planning ni..buat sendiri jimat, nanti boleh la simpan duit tuk kahwin. hehe :)

      Delete
    2. haha.. persoalan Ssan dah terjawab oleh BW..

      Delete
  2. wahhh.... hehehehe.... ;) good luck ya..

    ReplyDelete
  3. berjimat boleh ni,untung jugak kita sendiri boleh kawal penggunaaan gula yang kita ambil seharian :l tapi tin lebih cepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tin nk kena turun pi beli... ni bancuh ja, x payah keluar bilik.. hehehe

      Delete
  4. Dulu.. ish33333
    Kini.. ish2
    Kalo xminum nescafe lg bagus taw. Hehehe
    Minumla tea mix herbalife. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk buat macam mana.. bukan kehendak, tapi keperluan.. heheh

      Delete
  5. dulu dan kini..hihi..btw good luck bro..

    ReplyDelete
  6. stdy week er..gud luck pha..belaja naa rajin2 hehehe

    ReplyDelete
  7. Kini lebih menjimatkan.. boleh ikut citarasa sendiri.. lebih sedap..
    inti di sini & all the best Pha Is.. :D

    ReplyDelete
  8. study week kena study hard n gdluck...

    ReplyDelete
  9. pernah try ambik nescafe masa stay up.. minum baru setegah gelas dah pening..kih3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tolerant la kalau macam tu.. heheh

      Delete
  10. nmpk bertin² tu...study hard ni..good luck okey! :)

    ReplyDelete
  11. study study.. jangan berblog je.. haha :p

    ReplyDelete
  12. buat sendiri la baru best..bleh adjust ikut citarasa

    ReplyDelete
  13. Rietta sokong...yg sekarang kebih shat berbanding yg dlu....gud job...errr...tpi picta plg ats tu nmpak baek sgt....study time...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baek sangat..????? hahahahahahhahahahahahahahahhahahaha

      Delete
  14. nescafe sedap. tp hana banyak mana pown minum air yang ada caffein tetap rasa mengantuk jugak. haha gud luck :)

    ReplyDelete
  15. Good luck!

    Jangan stay up lelama sangat. Kang waktu exam terlelap, naya jer. Hehe

    ReplyDelete
  16. husna kalau study week kelaut je semuanya..=P

    ReplyDelete
  17. kalau licha red bull memang tak jalan. 1 thing for sure licha akan adjust time tidur. so study lepak kt mcD sampai 4 pagi.. siang rehat2 je. tak pyh buat kerja berat. hahah.

    ReplyDelete
  18. ha..ha..very familiar...good luck pha is & enjoy your study week k...

    ReplyDelete
  19. gudluck.. mesti byk nota nk kena hafal..

    ReplyDelete
  20. Haa.. bancuh sendiri lagi jimatt.... tapi kalau minum air putih jer lagiii bagusss.. :D

    ReplyDelete
  21. Semoga berjaya dan dipermudah...
    "Barang naik perut kempis....huhu"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kalau betul perut boleh kempis dari boroi ni, bagus la jugak.. heheh

      Delete
  22. Nescafe tu tetap jadi menunya. All the best :)

    ReplyDelete
  23. Memerlukan tenaga yang baik masa study week ni ye..All the best for you exam ye :)

    ReplyDelete
  24. redbull tu kalau boleh cuba kurangkan laa ek...seriau plak aku dengar pasal citer copywritter hari tu...klik inti buat bekalan beli nescafe..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  25. bagus.... save $$$$$,,, hihihi...

    ReplyDelete
  26. x perasan lak gambar dlm IG.. nnt komen.. hihiji..

    ReplyDelete
  27. lama nak tggu entry nie keluar..huhu

    ReplyDelete