Skip to main content

WW #73 | PLKN 2008


Comments

  1. Cube juga cari wajah Pha Is.. tak cam plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak cam... maybe pha is skang dah makin matured kot :p

      Delete
    2. macam mana nk cam, dah dalam ni rmbut pndek, kulit gelap plak tuh.. hehe

      Delete
  2. tak dapat nak cam...taK jelas sangat gambarnye...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kalau x cam, x pe. abaikan je.. hehehe...

      Delete
  4. Replies
    1. x cam pun x pe.. :)
      time ni muka x hensem lagi.. hehehehe

      Delete
  5. pha is yang mana 1? tentu semuanya dah ada kehidupan masing-masing.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada.. yg kat belakang sekali tu, yg kepala nmpak separuh je...

      Delete
    2. owh, yang belakang sekali tengah tu ya? hehe.. masa zaman akak takde program ini.. akak teringin juga nak join..

      Delete
    3. ha ah.. yg tu la..
      ala kak, macam kem biasa je..

      Delete
  6. satu soklan jer.. mst dpt awek ms join PLKN nie kan.. haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat, tapi pha is jual mahal. teett.. hahahaha

      Delete
    2. sijil pra perkahwinan dah ada bila lagi nak langsungnya

      Delete
    3. hehehe.. tunggu kumpul duit lepas keje la..

      Delete
  7. tak pernah rase PLKN.. maklum ler kita org dolu dolu.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. org dulu x de plkn pun rilex je.. heheh.

      Delete
  8. dulu time aku takde PLKN2 nie..kalau ade dah sure aku pegi..kalau takde nama pun aku request join..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. tnjuk lah gambar besar pha is. haha hana tak ada pengalaman tp mesti seronok. hana suka benda2 yang extreme nie. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..x nk la.. time ni kulit gelap.. gemuk plak tu.. hehe

      Delete
  10. Dulu2 xde PLKN...mesti best kan... :)

    ReplyDelete
  11. ha..ha..guy yang second row tu kelakar..bukan pha is kan!!!

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...pha.

    moga sukses ber PLKN.. wahhh..mesti seronok kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  13. siap pakai magnifying glass wooo nak cari gmbr pha is!!

    ReplyDelete
  14. pelatih PLKN yg punyai ketahanan diri yg mantap ni...

    ReplyDelete
  15. inilah aset negara yang tidak ternilai tinggi nya

    ReplyDelete
  16. mata naik juling cari pha is yg mana satu. tak jumpa..

    ReplyDelete
  17. oh dpt PLKN ke..huhu pic kecik..xjmp la mn tuan gmbq..hee:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja bagi kecik.. x nk org tengok gambar saya masa tgh join plkn dulu.. heheh

      Delete
  18. sononya dapat join PLKN...pernah pergi kem bina negara je...

    ReplyDelete
  19. singgah sini.. bestkan join plkn.. saya punya kumpulan 1 siri 6 2009 kem peladang setiu agro resort trg. tp skrg kemtu dah ditutup. hukhuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. pha is kumpulan 1 siri 5..
      ha ah, boleh tahan la best dia..

      Delete
  20. Huh syok dpt ber PLKN ni.. best!
    Transitions sini.. :)

    ReplyDelete
  21. oh terpilih join PLKN.. Ros tak berpeluang nak join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. x pe.. mcm kem biasa je.. hehe

      Delete
  22. mcm best je plkn.. tpi Munirah x dapat

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi