Sunday, December 1, 2013

Pengomen Tegar November

bulan november sudah pun menutupkan tirainya. so, jom kita lihat senarai top10 pengomen terpening di blog ni. jom kita tengok siapa yang paling rajin komen.

1. munirah rahman (http://munirah-serupasama.blogspot.com/)


2. Mizz Aiza (Dunia Kecil) (http://blogmizzaiza.blogspot.com/)


3. Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)


4. Faizal Mohamad Twon Tawi (http://notamengajarbelajar.blogspot.com/)

5. Aefa Aerisya (http://aefaaerisya88.blogspot.com/)

6. Azlan Strider (http://striderbuzz.blogspot.com/)

7. fatin wawa (http://indahnyapelangiku.blogspot.com/)

8. Khir Khalid (http://khirkarya.blogspot.com/)

9. ika zulkefli (http://sepupusepakat.blogspot.com/)

10. Dhia Dirham (http://dhiadirham.blogspot.com/)

terima kasih aku ucapkan buat korang kerana sudi mengomen entri2 di blog ni. kepada yang tak tersenarai, aku juga menghargai korang.. thanks yer semua... maybe next time boleh masuk list plak... hehe

again, thanks banyak-banyak.. tanpa korang, ibarat aku syok sendiri cakap sorang2..


maa'ssalamah,
Pha is

68 comments:

  1. alhamdulillah, wah.. taniah semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. tahniah semua. BW tak tersenarai, nampak sgt belum cukup tegar :p

      Delete
    2. x pe BW.. mana tahu bulan depan boleh masuk list.

      Delete
  2. wah.. ada juga no 8 hehee.. tahniah semua & semoga Pha Is terus sukses.. aamiin. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah...banyak juga yang setia nie :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah2..nnti sya nk komen bebyk plak :)

    ReplyDelete
  5. tak sangka rajin rupanya saya mengomen.. hehe.. terima kasih pha is.. :D

    ReplyDelete
  6. eh. aefa pon ade dlm carta.. hiihihi.. tq :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah.....
    Suka larr banner munirah....sweet....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... ye ke? (perasan sekejap)

      Delete
    2. haha.. ni mesti hidung munirah kembang semangkuk. hehehe

      Delete
  8. Wahhhh... Congrates ! Takpe Abg Pha Is, inilah namanya geng blogger. YEAHH . HUHU :)

    ReplyDelete
  9. owhh man. hana tak termasuk pulak kali nie. haha tahniah pada para pengomen tegar ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. mana tahu bulan depan boleh masuk balik.. heehe

      Delete
  10. Tahniah semua... tukang komen pun dapat award...

    ReplyDelete
  11. Terima kasih pha is atas penerangan ubat yang dikongsikan di entri saya.. :))

    ReplyDelete
  12. Hai. Salam kenal. Singgah sini dr blog mizz aiza. ;)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. terima kasih juga kepada pha is kerana menjadi top komentator blog akak.. sama-sama kita menyokong antara satu sama lain.. :D

    ReplyDelete
  14. tahniahhh semuaaa . wahhh . bolat lama tak kesini . maaf ye :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. pha is pun dh lama x singgah bolat.. heheh

      Delete
  15. Terima kasih..Alhamdulillah dapat juga menjadi pengomen pening

    ReplyDelete
  16. Chaiyok chaiyok = untuk pengomen2 & Pha Is juga.. :)

    ReplyDelete
  17. alaaa.. nape nama licha tak de? huhu..
    hm.. kena rajin dtg lagi ni.. singgah klik nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin2 la singgah dan komne, insyaAllah, nnti ader la.. hehehe
      thanks..

      Delete
  18. Replies
    1. boleh cuba.. mana tahu bulan depan tercalon jugak.. heheh

      Delete
  19. ayyooo... mcm mana boleh jadi first?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tu la.. rajin terlebih.. hehehe

      Delete
  20. Replies
    1. alolololoooo.. jangan la merajuk.. hehehe

      Delete
  21. Tahniah! xmungkin msk senarai...masa blogging sikit terbatas.
    Tetap Support :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. thanks jugak buat Bun Muhammad.. rajin jugak komen sini..

      Delete
  22. thaniah semua! eh.. nama ai tak ada,, uwaaaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. x pe, cuba lagi kak.. mna tahu bulan depan bleh masuk list.. heheh

      Delete
  23. Replies
    1. bulan depan mana tahu kot2 SG dapat masuk list plak.. hehehe

      Delete
  24. pengomen terpening. hihi.. tahniah buat mereka yang tersenarai.. hope tak pening la lepas komen kat blog pening ni.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. rilex2.. jangan biarkan hidup anda diselubungi pening.. heheh

      Delete
  25. hehe..IbuNoey belum tersenarai lagi..lepas ni nak kena rajin jenguk pha is ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. mana tahu nnti tersenarai.. selamat mencuba.. hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...