Skip to main content

WW #64 | Oh Kucing


sumber gambar : FB page Dunia Kucing

Comments

  1. Replies
    1. biasa la tu. kucing mmg manja mintak dibelai.. :-d

      Delete
  2. hehehe... kucing minta dibelai.

    ReplyDelete
  3. hehehe . comei jee kucing camtuu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. macam tuan blog ni.. hehehe :-d

      Delete
  4. Alahai.. kesiannya adik comel tu.. nak solat pun tak kusyuk..! :D
    Baik plak time tu la dia nak landing ek.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. x pe.. boleh injak ke tepi sikit, kemudian baru rukuk.. :-d

      Delete
  5. Cantik punya landing...sure masa tu dah "lost"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. x pe.. injak je ketepi sikit.. x de salah pun.. :-d

      Delete
  6. Replies
    1. apesal plak nih..? :-?
      pernah kena jugak ke..? hehe :-d

      Delete
  7. haha selalu mcm nie kan. trus jd dah tak khusuk. haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. tapi x pe.. boleh je injak ke tepi sikit.. x de salah pun.. cma jgn bergerak lebih dari 3 kali je..

      Delete
  8. hahaha..memang selalu terjadi kat pembela kucing kan.. =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la.. mmg sifat kucing yg perlukan perhatian.. :-d

      Delete
  9. kucing cx selalu cmni. huhu. tp solat sajo. just beralih arah. dalam Islam kan ada ajar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. sedangkan Nabi Muhammad bila tengok kucingnya(Muezza) tidur beralaskan jubah beliau, baginda memotong sebagian jubah tadi supaya tak mengganggu tidur kucing beliau..

      Delete
  10. hahahah...sama dgn ah peng..tp ah peng dah hilang baru je lagi..ah peng suka sgt kacau..mcm ni lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. smoga ah peng berjaya pulang ke pangkuan zaza.. :-d

      Delete
  11. Kucing mmg pandai cari tempat port.. :D :D

    ReplyDelete
  12. Hahaha macam si Tony Ida jer tunggu tepi sejadah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu tepi sejadah x pe.. jgn landingatas sejadah terus.. hehhe

      Delete
  13. Saja je tu... nak manja2... hihihi

    ReplyDelete
  14. haha :D .. tu sebab rumah kami tak bagi kucing masuk..

    bila bagi masuk sekejap pun, mesti si Tam dan anak-anak dia bergolek-golek atas sejadah.. haha :D

    ReplyDelete
  15. hahah...blogwalking....ingat ada entri terbaru....well,salam blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa ni tgh sibuk main cucuk2 dengan doktor ambik darah.. heheh

      Delete
  16. oh rindu dgn my 'putih' yang dah tak ada lagi.. sobsobsob

    ReplyDelete
  17. haha.. kucing nak bermanja dgn tuan la tu

    ReplyDelete
  18. hahaha marah tuan nya nampak :p

    ReplyDelete
  19. kucing tak pernah lagi, tapi hari tu time terawih ada budak dalam umur 2 atau 3 taun duduk kat tmpat sujud tu sambil tengok saya.. haha.. ilang fokus jap.. hihi

    ReplyDelete
  20. hahaha , kemain bagus je kucing tu landingg :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.. selamba badak je dia.. :-d

      Delete
  21. Replies
    1. dah mmg sifat dia mcm tu.. nk buat macam mna.. :-d

      Delete
  22. Teringat adik sepupu rietta...dlu msa dia kecik kecik...gtu la paelnye tu....sbuk sujud atas sejadah kita...nak slat kna lri dr dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. xpe.. boleh injak tepi sikit.. :)

      Delete
  23. Replies
    1. x pe.. boleh bergerak sujud kat tepi sikit.. heheh

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal