Wednesday, October 2, 2013

WW #60 | Kencing Manis


32 comments:

  1. erks. ada2 je lahh.. semut duk tunggu kita.

    ReplyDelete
  2. tahap 5..bukan sahaja semut..cacing pun menunggu kita..

    ReplyDelete
  3. lagi kesian pada mereka yang susah nak kencing..

    ReplyDelete
  4. hahaha. ingatkan mmg penerangan psl kencing manis. ni macam da jd queen of semut, g memana dia hurung :D

    ReplyDelete
  5. hahahaha xble bla nk g kncing semut da standby tuh kekeke

    ReplyDelete
  6. Hahaha... mitos je ni kan.. asal manis je semut datang.. sebenarnya kencing manis ni paling dasyat bila mana ramai awek yang datang mengelilingi.. mesti manis punyalah.. hehehe

    ReplyDelete
  7. uiks....yang last tu yang xmenahan tu...

    ReplyDelete
  8. bahaya tu pha is.. hehe.. semut juga yang jadi watak utama..

    ReplyDelete
  9. Pha Is,

    Aku dah cerita ni dengan mak mertua aku - dia gelak ja.. tapi, tak beranilah cerita gini dengan pak mertua, dia garang woooo... hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la.. mana tau dia gelak sekali.. hehe

      Delete
  10. hahaha.. memang lawak. tapi, ada kebenarannya

    ReplyDelete
  11. Tahap 6 - Semut kena diabetes kerana kencing manis anda! Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dah parah melampau dah tu.. hehehe

      Delete
  12. tahap 5 plg tak guna ... simbah jer ngan air manis . biar jadi santapan si semut ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. simbah dengan air gula, ikat kat pokok yg ada kerengga.. hahaha

      Delete
  13. Semua kat atas tu tahap teruk =)

    ReplyDelete
  14. heheehe saya tak suka di kencing!

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. mula-mula nak baca ingatkan serius je ingatkan cerita pasal kencing manis..hehe..:)

    ReplyDelete
  17. ahhaahaha jangan jadi tahap 5. memang kena kencing betul2. :D

    ReplyDelete
  18. hahaha.. lawak lawak..mmg thp kronik belaka..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...