Sunday, October 20, 2013

T-shirt Blogger

summber gambar : http://botak-gambus.blogspot.com
just nak tolong promot t-shirt blogger kat atas ni. tolong sesama blogger. tempahan dibuka oleh saudara Boe dari 20 oktober sehingga 5 november 2013. harga yang ditawarkan adalah sebanyak RM 30 + postage RM 5 melalui pos laju.

sesiapa yang nak tahu maklumat lebih lanjut dari segi saiz, jenis kain dan sebagainya, atau nak terus buat tempahan, boleh ke blog Boe di sini :

BotakGambus | Pre-Order T-Shirt Blogger

maa'ssalamah,
Pha is

42 comments:

  1. simple but nice.. singgah sini.. lama x jenguk sini

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kalau sesama blogger x tolong, sapa lagi.. ehehe

      Delete
  3. Replies
    1. kalau cantik, beli la.. nk cantik lagi, belanja pha is 1.. heheh

      Delete
  4. glamer klu saya pakai baju ni . org pun tau saya blogger ... nice baju tu ...

    ReplyDelete
  5. cantik jugak..simple....macam berkenan lak..

    ReplyDelete
  6. hai. rasanya baru first time singgah blog ni. bagus jugak kan ada baju ni. misal kata kita jalan-jalan kat luar, pas tu ada blogger yang ternampak, boleh berkenalan dengan lebih dekat lagi dengan blogger tu. ha..ha.. keep it up in writing okay. love to read what you update in your blog. I will support you from back.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. boleh jgak berkenalan dengan blogger baru di luar laman maya...
      thanks...

      Delete
  7. lepas tu letak nama blog kat bucu baju sebelah bawah.. tetiba rasa lagi comel lak.. ;)

    ReplyDelete
  8. cer pha is sambil promote sambil belanja sally satu..? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk.. pha is tolong promote je.. nk tolong beli, x de duit, sbb tu tolong promot je.. x kena bayar.. hehe

      Delete
  9. berkenan lak pulak...

    http://maszie.blogspot.com/2013/10/cake-untuk-tempahan.html

    ReplyDelete
  10. simple and cantik...salam monday pha is..

    ReplyDelete
  11. menarik ni & maaf lmbt terjah semula kebusyan dgn keje & kesihatan Adik x mengizinkan lately !

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. x pe x pe.. take ur time... smoga adik cepat sembuh..

      Delete
  12. Bagus bro...tlg kawan2...cantek jugak t shirt tuh. :)

    ReplyDelete
  13. cantik dan murah tuuuuu...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau murah, beli la 2-3 helai, pastu pass kat pha is 1.. heheh

      Delete
  14. teringin jugak nak ada satu. dekat luar susah nak jumpa. kalau nak buat tempahan by on9 nie susah since cimb click dah tak berfungsi lagi. haihh -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian.. heheh
      pha is lagi la.. cimb click pun x de.. hehehe

      Delete