Thursday, September 12, 2013

welcome to the pharmily, syafiqah

setiap tahun, bila ada budak 1st year yang baru masuk, kami akan dapat junior baru dalam sebuah keluarga pharmily (family + pharmacy). tahun ni, dapat seorang junior perempuan. syafiqah.

dari kiri : shauqi, imran, pha is, lan, jieda, adilah, dan syafiqah.

welcome to the pharmily..!!!


sayangnya, disebabkan aku entexd, tahun ni kami tak de senior yang grad. so, time hari konvo nanti, tak de siapa nak sambut sesiapa la..

tapi lebih malang lagi, tahun depan dijangka 3 orang senior yang akan grad sekali. pandai-pandai la junior-junior kami cari hadiah. hehehe..

p/s 1: saat aku minta Anaqi tolong ambil gambar kami sekeluarga, sebelum button kamera ditekan, dia bersuara. "untong la... boleh masuk blog"

p/s 2 :




maa'ssalamah,
Pha is


18 comments:

  1. fuyoo...siap ada family...asal sorg jerk...nape xambek reramai sket...bru meriah...ataw mmg tradisinye macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut availabiliti junior baru yg ada la.. kadang2 dapat sorang satu, kadang2 dapat sorang dua, kadang2 kena share dua orang dapat 1..

      Delete
  2. Apa function pharmily ni? Ktowg antara senior & junior ada gap jauh sgt, tak sebulu...

    Nampaknya idea ni boleh digunapakai di masa hadapan, boleh kan?? Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, dah menjawab soalan ni pada entry "fungsi pharmily"

      Delete
  3. ..syoknye mcm 1 family..mak jauh..bapak jauhhh..so dpt kwn2 sekepala mmg bes.. :)

    ReplyDelete
  4. bestnya belajar farmasi...selamat berjaya... dah isi tabung.

    ReplyDelete
  5. wah² siap ada pharmily lg..special..huhu

    ReplyDelete
  6. Jemput follow segmen saya.

    http://penat-menaip.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-salamah-ishak.html

    ReplyDelete
  7. Itulah.. untunglah ada blog.. hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...