stor dah buka


hari ni, bermula la semester baru untuk aku. semester yang paling banyak perubahan buat aku. tatkala rakan seperjuangan lain sudah sibok dengan jadual graduasi, aku masih lagi dibelenggu dengan jadual kuliah.

well, life go on.

dah buka semester baru, dapat bilik baru tingkat 7. jenuh nak angkat barang. dalam sibuk mengemas bilik baru, aku terserempak dengan seorang junior.  

aku : eh, stor buka tak lagi?
junior : entah. desa restu standard la, pukul 8 baru buka.
aku : hmm.. tapi aku tengok ramai dah yang angkat kotak. nak pi turun tengok kejap la. mana tahu dah buka ke..
junior : okay. kalau dah buka, post kat blog tau!
aku : amboi! hang ni perli ke apa? hahaha...


p/s : okay, secara "tak sengaja", aku dah ter-post kat blog. puas hati..?

Comments

  1. usm? adik kite baru je daftar usm 1hb ri tu..he

    ReplyDelete
  2. Tingkat 7? Tingginya..kira hari-hari excersise lah yer..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. okay.. dah post kat entri wordless wednesday..

      Delete
  4. Igtkan stor farmasi...stor hostel rupenye...eehhh dok restu...blok bru lah yea...dh lamer plak xmasuk campus...rindu plak rasanya...

    Pss...tu la...klu di follownye btul btul pown susah...klu dia soh follow btul btul lg haru...ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, mcm mna boleh tau nih..? musykil2..

      Delete
  5. wahh da start jadi student..selamat belaja ;)

    ReplyDelete
  6. memula tak dapat gak tangkap.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. stor hostel.. bila hujung sem, barang semua kna kosongkan dari bilik. ada yg smpan kat stor. dah buka sem, kna angkut barang dari stor balik la.. hehe

      Delete
  7. Selamat berjaya untuk semester baru ya pha is. Really miss my student's life...

    ReplyDelete
  8. gud luck unutk semester baru bro..
    boleh dh xcercise tu duk tingkat 7.
    huh.
    tinggi jugak yer.

    ReplyDelete
  9. Selamat menjalani semesta baru yang pastinya membuatkan anda kuat dan bertenaga...dengan excercise naik turun tangga...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... naik lift je pon.. hehehe
      anyway, thanks..

      Delete
  10. good luck dengan semester baru, faiz :)

    ReplyDelete
  11. tak kan ler x der lif bro ... selamat study ekkk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ada jer.. saja x nk sebut, nk bagi lebih dramatis..

      Delete
  12. hehe.. mesti junior adik tu selalu stalker kat blog ni..
    p.s: selamat maju jaya untuk semester baru.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah. dah ramai junior tau yg pha is ada blog..
      thanks..

      Delete

Post a Comment