Skip to main content

Pameran Pharmex 2013

bersempena dengan pesta konvokesyen USM kali ke-48, Persatuan Sains Farmasi USM akan menganjurkan 2 program iaitu pharmex dan pharmatrade.

Pameran Pharmex 2013


Pharmex adalah sebuah pameran kesihatan di tapak konvo USM yang dikendalikan sendiri oleh para pelajar dari pusat pengajian sains farmasi USM. selain pameran kesihatan, kami juga turut menjalankan pemeriksaan kesihatan secara secara PERCUMA (pemeriksaan standard). 

jadi, sesiapa yang berdekatan dengan USM kampus induk, boleh datang beramai-ramai ke tapak konvo USM sepanjang minggu konvokesyen USM kali ke-48 ini (18-22 September 2013) dan jangan lupa untuk terjah tapak pameran Pharmex.!

jom!

convex usm 2013, pharmacy

Pharmex 2013


Assalamualaikum and Hai!

Everyone! We are from PHARMEX 2013. PHARMEX is a medical-based and exhibition event organized by the School of Pharmaceutical Sciences of Universiti Sains Malaysia.

>>services offered by our booth:

:: Special offer: Standard Test (Free)
:: Package A: Standard Test + Glucose (RM1)
:: Package B: Standard Test + Cholesterol (RM5)
:: Package C: All test “Standard + Glucose + Cholesterol” (RM6)

*Standard Test includes:

• Boday Mass Index (BMI)
• Body Fat Mass (BFM) dan Visceral Fat Area (VFA)
• Blood Pressure Test (BP)
• Waist-hip Ratio (WHR)

>>ALL are in LOWER PRICE! 30 early birds will get FREE goodies pack!
You will know more about your medicine and healthy lifestyle knowledge through our EXHIBITION.
Do come to convocation site and SUPPORT US!!!
_________________________________________________________
Brought to you by:
#PHARMEX 2013, Persatuan Sains Farmasi USM and Hikayat Budak Pening


rujukan:
Asma Siddiqa. (2013 sept 16). Pharmex 2013. retrieved from http://siddiqadeen.blogspot.com/2013/09/pharmex-2013.html 

Comments

  1. waaa.... teringin jugak nak pergi...

    ReplyDelete
  2. Menarik nie....ada rezki bleh larr pergi sabtu nnti...

    ReplyDelete
  3. Jauh berbatu ni, sila tunjuk gambar nanti hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Kalau dekat nak gak pergi.. boleh jugak jumpa dak pha is.. ;)

    ReplyDelete
  7. kalau datang pameran macam ni selalu excited nak check body fat, tengok dah berkurang ke tak..hehe

    USM jauh sangat, tunggu konvo di UPM nanti lah :)

    ReplyDelete
  8. Best juga tapi jauh....yang penting bantu anda menabung..

    ReplyDelete
  9. budak2 medical msti kna prgi kan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak medical ada pameran diorg tersendiri.. ni pameran dari budak farmasi.. lebih kepada kaunseling tentang ubat.. heheh

      Delete
  10. ..jauh nun d utara..akk d timur.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. nampaknya tak ramai pembaca blog ni yg tinggal di area utara..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi