Skip to main content

Konsert Rock Orkestra

boleh ke muzik genre rock "masuk" dengan muzik orkestra? kalau nak tahu "masuk" atau tak, boleh lihat sendiri persembahan rock dan orkestra yang bakal berlangsung di Dewan Filharmonik PETRONAS (DFP), pada 21 September 2013 jam 8.30 malam.


konsert MPO Rock ni adalah gabungan dari artis rock seperti Ella, Mus, dan Man Kidal dengan kumpulan orkestra Malaysian Philharmonic Orchestra (MPO).

so, kalau nk lihat sendir macam mna gabungan muzik 2 genre yang berbeza, boleh la pi tengok sendiri. untuk maklumat  lanjut dan pembelian tiket, boleh lihat disini :  DFP Seni Festival - concert series


maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. jauh nak pergi...tpi mesti bestkan..

    ReplyDelete
  2. Huhu.. Kak Erin tak minat rock..minat lagu slow-slow je..

    ReplyDelete
  3. wah..mesti best,unik..minat jugakla rock ni sikit-sikit..hehe

    ReplyDelete
  4. Mmg terbaek ni.
    Rockerz veteran punya show lain mcm sket feel.

    ReplyDelete
  5. nak pergi.. eerrr.. pha is jaga dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha boleh..? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... mau ke diorang duduk ngan pha is...

      Delete
  6. akak pernah dengar rockestra masa siaran hari raya hari tu.. best la juga amy search, black, azlan type writer nyanyi lagu mereka versi reckestra ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. saya pernah dengar lagu jamal abdillah je dengan orkestra.. hehe

      Delete
  7. wah, anna pon nak pergi boleh.. hihih

    ReplyDelete
  8. Serius best kalo bergabung macam ni. boleh jadi macam metallica s&m plak

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi