Skip to main content

Filem Need For Speed

aku ni kalau game, malas nak main game yang complicated, yang nak kena explore banyak tempat. aku main game yang straight forward je. game tembak-tembak, dan game racing kereta. tembak sampai mati, race sampai menang. antaranya game counter strike, killing floor, dan need for speed.


tapi, baru aku dapat tahu yang need for speed dah nak keluarkan movie. menurut encik wiki, filem ni bakal dikeluarkan pada bulan mac 2014. okay.. macam menarik.


so, sekarang ada 2 filem racing kereta yang tengah ditunggu. filem need for speed yang ini, dan filem fast and furious 7.

hmm....



Comments

  1. wahhh.. tak sabar nak tunggu ni... kalau betul dia kuar yang baru..

    ReplyDelete
  2. NFS memang antara permainan terbaik, sampaikan ada banyak versi. aku harap filemnya tak menghampakan...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sama la.. tak sabar nk tengok yg tu...

      Delete
  4. wowww..wajib tgok ni =) kalau ada watak yg most wanted lg syok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tengok jalan cerita pun dh mcm most wanted punya sory line...

      Delete
  5. Replies
    1. sama la.. dalam banyak2 koleksi fast n furious, paling suka yg drift tu..

      Delete
  6. FF7? wah da macam model samsung da laju je buat keluaran baru.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu la.. tapi tak tau lagi bila nk keluar.. cuma dapat tau yg konfom ada next sequel

      Delete
  7. seronok maen game need for speed nih. kena tgk movie ni kalo btol2 keluar.

    p/s: utk segmen blogwalking tuh, kena tinggalkan link kat blog rexylla.

    ReplyDelete
  8. akak kurang minat.. tapi layan je juga.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  9. terbaik ni..dpt lawan fast n furious tak..hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. kta tengok sapa lagi sempoi.. hehe

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal