Skip to main content

8Share | Dah Boleh Cash Out.!

alhamdulillah, setelah 7 minggu aku ber-experiment dengan 8share, akhirnya dah boleh cash out. berbanding dengan nuffnang, dah nak dekat 3 tahun pun, sampai sekarang tak sampai RM50 lagi..


aku tau ianya tak banyak. dan RM 50 dalam masa 7 minggu tu pun bukanlah sesuatu yang boleh dibanggakan, tapi sekurang-kurangnya, aku boleh bandingkan dengan agensi iklan yang lain. nuffnang contohnya.

blog aku ni bukannya ramai sangat visitor. kalau blog aku yang tak beberapa nak ramai visitor ni pun boleh dapat, blog korang mungkin peluang lebih cerah.

so, tak nak simpan sorang-sorang. benda baik elok dikongsi. heheh.. so, kalau korang nak try, boleh la join komuniti 8share ni. senang je. kalau berminat,boleh klik baner kat bawah ni :



selamat mencuba!

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. tunggu la dapat RM51...nnt kena tolak RM1 kn..heheh...xnampak la RM50 nnt :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tertekan dah button cash out tu.. dah terlambat.. hehe

      Delete
  2. murah rezeki bro nih. tapi menarik 8share ni.

    ReplyDelete
  3. wow congrats :) and thanks for the info too... mine is also growing, better than nuffnang.. hehehe :D

    ReplyDelete
  4. apa tu apa tu (T.T)/ ajarkan cam neeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8 share.. dulu orang panggil says.my, skrg dah tukar nama...
      mcm nuffnang, kita share iklan dia, kalau ada org klik, dapat la duit.. hehe

      Delete
  5. Kita pun join 8share, setakat ni mmg berbaloi kan :)

    ReplyDelete
  6. wah tahniah pha is, kakak tumpang happy untuk rezeki ni, semoga bertambah murah lagi rezeki...

    ReplyDelete
  7. Bleh la belanja Kak Erin pas ni.. Banyaknya RM50..8share ni macam nuff jugak ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..
      lebih kurang la.. cma iklan dia kta yg tntukan nk share yg mana 1...

      Delete
  8. tahniah. Aku pun sedih gak dengan Nuffnang nie.. hahahha.. dah bertahun, RM50 pon tak jejak lagi.. wuwuwuw

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.. dah nk merajuk dah pun.. hehe

      Delete
  9. Wah...byknye....riettanye nuff blom smpai dua hengget pown lg...ekekkee...

    Pss...nak join, tpi blom habis stdy...kku share tu, mksudnye kita paste entry kt blog, ke link kan aje...ke mcm mna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. kurang faham la soalan tu.. hehehe

      Delete
  10. tak sampai 2 bulan dah dapat 50? bestnya..... duit tu buat apa? isi minyak moto ka? hahahahaha....

    ReplyDelete
  11. klu tggu 3 bln mesti dah dpt rm 100 tuh ... tahniah!

    ReplyDelete
  12. betul tuh..nuffnang ni kedekut sangat..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk.. jgn ckp mcm tu.. mgkin en. nuff terlepas pandang kita2 nih..

      Delete
  13. wah..cepat jugak tu berbandind nuffnang yang kedekut.haha

    ReplyDelete
  14. x sampai lgi nk cash out..huhu..merangkak lagi..

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. thanks.. smoga kamu murah rezeki juga..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac