Video | Sahabat by Najwa Latif di USM

semalam (27 april 2013), najwa latif datang usm. tapi aku tak pi pun. entah kenapa, aku tak rasa tergerak hati nak tengok persembahan beliau. bukan sebab tak minat, tapi mungkin sebab aku rasa, pergi ke tempat yang ala-ala konsert ni is too much for me. 


so, tak pe lah. tengok video sudah. 


sumber :
USM TV.(2013). Lagu Sahabat Nyayian Najwa Latif. retrieved from https://www.facebook.com/USMTV

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. haha..baik tgk you tube..lg clear..klau p konsert x tntu lg dduk depan..=D

    ReplyDelete
  2. Tak dapat tengok flash player...hu hu-.-'

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya najwa latif dtg usm . huhu , bilalah dia nak mai poli dekat laut ni . huhu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. korang jemput la beliau.. kalau x jemput, mcm mana dia nk pergi.. hehe

      Delete
  4. video hang selalu tak boleh tengokk haha

    ReplyDelete
  5. xminatlah ngn die,,hahahhaa directnye aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.. ala, ko tu jeles dgn dia...

      Delete

Post a Comment