Thursday, March 14, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....





maa'ssalamah,

Pha is

39 comments:

  1. selamat bersegmen, mcm best je, blh join ni :)

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen yer pha is.... :)

    ReplyDelete
  3. Singgah datang dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...

    mselim3 dah pernah follow blog nie...saya datang dari segmen yang sama..anjuran maliana.com

    kunjungan balas nie...

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama http://era-syahirah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  6. salam. singgah sini dari segmen yg sama, membalas kunjungan. already follow. :-)

    ReplyDelete
  7. salam. singgah sini dari segmen yg sama, membalas kunjungan. already follow. :-)

    ReplyDelete
  8. membalas kunjungan :)
    done follow sini :)

    ReplyDelete
  9. Salam manis buat Pha Is :)

    Ummi datang singgah sini...terimakasih kerana datang ke blog Ummi...nanti berpantun lagi ye :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Salam,
    Terima kasih berkunjung ke Relaks Minda.
    Salam perkenalan dan selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ..
    selamat bersegmen..
    salam ukhuwah persahabatan dari saya :)

    ReplyDelete
  12. DONE FOLOW :)
    dr segmen sma. . :D
    gudluck. . :3

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen sama, done follow ^^

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  14. haii. dari segmen sama:)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. salam..Fieza dtg dari segment yg same singgah kat blog yg comey ni..kalau sudi dtg la ke blog fieza yg x seberapa tu..salam perkenalan...
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  17. knjungn balas ke blog bro..
    so far blom pening lg..
    enjoy di sini hehehe~~
    enjoy blogging bro.

    ReplyDelete
  18. shad datang sini reply kunjungan pha. done follow sini jugak..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  20. salam, balas kunjungan dari segmen yg sama, n follow u bacak pha :)

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan..
    ss datang dari segmen kak Mia..

    :)

    ReplyDelete
  22. Dari segmen yg sama:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jemput ke blog yumida

    ReplyDelete
  23. balas kunjungan di sini.. :)
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  24. singgah dr segmen yg sama..follow u back..:)

    ReplyDelete
  25. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  26. salam perkenalan.. amal follow sini okay :)
    http://sayacikamal.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan.
    bls kunjungan ye.
    dr segmen y same. :)

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

    ReplyDelete
  28. kunjungan ke sini. Dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  29. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  30. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  31. salam perkenalan..
    husna singgah balas kunjngan..juga dr segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  32. Singgah datang dari segmen yang sama :) salam perkenalan

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
      salam perkenalan

      Delete