Saturday, March 9, 2013

Filem Pendek | Bersatu (Trailer)



sebuah filem pendek yang bertajuk "Bersatu" bakal dihasilkan dibawah arahan Adri Badri, yang berkisarkan fenomena yang sedang berlaku di Malaysia sekarang ni. kat bawah ni trailer untuk filem pendek tersebut.



sumber :
Sentuhan Belacan Facebook Page. (http://www.facebook.com/sentuhanbelacan)



maa'ssalamah,

Pha is

18 comments:

  1. tak boleh tengok video atas...bb over limit..=_="

    ReplyDelete
  2. nice trailer, shoot masa demo eh. bila keluar video nyer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la... bergantung kepada tuan punya video.. hehe

      Delete
  3. sbelum ni pun ada gak dia wat video tentang kemerdekaan . siap bawak masuk presentation , huhu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. o.. x perasan plak.. sbb baru je like page tu...

      Delete
  4. dah tgk trailer nyer.nnt kena tunggu yg full.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. nanti kalau dah keluar, pha is share..

      Delete
  5. bila keluar yg full eh? macam best je :)

    ReplyDelete
  6. ingat kan SATU the movie tadi heeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. "ber" tak beberapa nk nmpak..

      Delete
  7. tak dapat tgk pon. sobsob.


    bg link boleh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay.. ini link dia..

      http://www.facebook.com/photo.php?v=172524426230033

      Delete
  8. tak dpt tengok video tu..langsung tak de dlm entry..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk.. sbb x update flash kot.. x pun masalah internet. sbb pha is boleh je buka.. hehe

      kalau x boleh jugak, boleh tengok kat sini :

      http://www.facebook.com/photo.php?v=172524426230033

      Delete