Skip to main content

#WW 44 | Kelantan - Penang


maa'ssalamah,

Pha is

Comments

  1. pening, tak tahu nk komen apa ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. apa plak yg peningnya..?

      Delete
  2. diangkut kembali ke tempat asalnya ..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. selamat sampai.. hehhe

      Delete
  3. cam ner nak bwk pulang mtor tuh? hehe jauh tuh

    ReplyDelete
  4. Tunggang ini sejauh itu pun boleh ke? Wah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. anything is possible.. hehe

      Delete
  5. jauh tu. penang to kedah lalu ikot mana?
    aritu kte pi kelantan lalu ikut jalan kulim.
    giler jauh -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. kot jalan tu la...
      jeli - gerik - baling - kulim - penang

      Delete
  6. eh lupa lak, ni kat dengan banjaran titiwangsa tu eh? after belum grik kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dari kedah, atas lagi dari gerik.
      gerik - tasik banding - hentian puncak titiwangsa - jeli

      Delete
  7. Nice ride, dah baper dah meter dia tu kalau duk ulang alik utara timur kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la ulang alik... sekali tu je jalan dari kelantan ke penang... hehe

      Delete
  8. wah.. balik penang naik moto la yea. kagum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ada kawan, berani sikit.. hehe

      Delete
  9. ni motor apa ek?jauh kot pjalanan tu...tp dh biasa mesti tak rasa dh kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. moto honda wave 125x ultimo.. x biasa pun.. ni baru 1st time...

      Delete
  10. Replies
    1. ha ah... pantai timur dah.. tinggal nk redah perlis ngan johor je.. hehehe

      Delete
  11. klu naik motor kelantan-penang berapa jam ye..tak letih ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam 5-6 jam mcm tu la... tu pun banyak kali berhenti..

      Delete
  12. Takkan tunggang kot mesti motor rajuk pasnih kalau gitu gayanya O_o

    ReplyDelete
    Replies
    1. moto nk rajuk..? kenapa plak tuh kak? kurang paham.. hehehe

      Delete
    2. Yalah dah tunggang dia sebegitu jauh nanti sakit la motor tu, kalau motor merajuk, nak kena anta bengkel pulak nanti...

      Delete
    3. owh.. x pe.. lepas je sampai penang, terus pi service.. kasi minyak itam yg mahal2.. siap tukar kabel break lagi (sebab putus). mesti dia x merajuk.. heheh

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal