Skip to main content

Makan2 Klate 8 | Mr. Cook Western Food



Kali ni, member aku nak bawak kami pi pekena makanan western plak. Tempatnya di restoran Mr. Cook Western food, di Jalan Panji, Kampung Rambutan Rendang, 16100 Kota Bharu, Kelantan. (coordinate :  6° 8'12.75"N  102°16'39.49"E – lebih kurang)


malam tu, semua pakat pekena ayam. ada yang order chicken chop, dan ada yang order chicken grill aper ntah nama dia. aku tak ingat dah. yang dalam gambar kat atas ni, yg grill tu la. harga kalau tak silap dalam RM9.00 mcm tu la.


Aku sorang je try lamb chop. "3 layer" ko daging kambing dia. Boleh tahan la sedapnya. sampai esok pagi pon, dok sendawa bau kambing lagi. hehehe... puas hati la jugak walaupun harganya RM22.00 sepinggan. 

aku ni, kalau makanan western ni, boleh la kalau nak makan. tapi tak la minat sangat. setakat nak rasa sekali sekala, boleh la.. kalau korg jenis minat western, boleh la pi try...

maa'ssamalah, 
Pha is




Comments

  1. sedapnya... lama dah tak makan western..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makanlah.. makanlah.. makanlah.. (hasut)hehehe

      Delete
  2. sedap ni boleh try nty ble blk klate hehe :)

    ReplyDelete
  3. last jejak kelate darjah 2 dulu.hahahahaha......bila la nak boleh pegi lagi

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. erk? aku yg makan, ko yg sedap..? hahaha

      Delete
  5. ore kelate ko bro...? jaa pon ore kelate jugok...duk alik pengkalan kubor ni jah..hehe

    p/s : dah follow and dah letak dalam bloglist kelate jaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, bukan2... kawe ore penang. dok sini 3 bulan ja... sbb tu dok cari makanan klate. hehe...

      Delete
  6. Sedapnya :-)
    Dah lama tak makan western food ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Kawasaki Z250 vs Kawasaki Z250SL | specification