Sunday, June 10, 2012

kisah cinta legendary...

Wait for it

p/s 1 : kalau tak paham, mesti tak pernah tengok cerita "How I Meet Your Mother"

p/s 2 : kalau sini ada 9gaggers, boleh la tolong "senyum" di SINI

Pha is

12 comments:

  1. Replies
    1. tak tau la.. musim lapan nnti habis la kot.. hehehe

      Delete
  2. jawapan akak pada p/s 1.. hikhikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... x pe.. nnty try la tengok... best citer nih.. heheh

      Delete
  3. how i met ur mother....peberet tuhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. sama la.. bagus2.. hehehe

      Delete
  4. tak pernah tengok .
    9gag selalu ah layan HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mesti ketagih kan kalau dah masuk 9gag.. hehee

      Delete
  5. hahaha.. sengal je.. lelaki tu macam pening2 sikit kan..
    saya pernah lah tengok cerita tu sekali dua.. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. forever alone dan awesome dalam masa yg sama... hehee

      Delete
  6. true story.. haha.. Barney. Skrg susah benar nak download mediafire. Dengan internet lambat lagi. aiseyman.. tgk kat astro jelah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...