Skip to main content

when i'm smoking

bila aku bagitau kat kawan2 aku yang aku pernah merokok, semua pakat tak percaya. muka aku ni muka baik sangat ke? hehehe.. tak de la. dulu, masa kecik-kecik, aku pernah merokok sekali je. masa tu aku curi rokok daun ayah aku, lepas tu cucuh tanpa bubuh tembakau, then hisap. baru umur dalam lingkungan 7 tahun gitu.

eh, tapi, yang tu kira merokok jugak ke? ah, tak kisah la. yang aku tau, masa tu aku rasa asap rokok tu tak sedap. so, itu je la so far pengalaman aku "merokok".

tapi, semester lepas, kami kena buat experiment pasal rokok. nak uji kaitan antara kandungan nikotin dalam darah dengan bilangan urin yang dihasilkan badan. so, aku pon volunteer la untuk merokok. hmm.. time experiment rokok laju je volunteer. tapi time experiment yang nak pakai darah, tak nak volunteer pulak.

smoking, cigar, meme, pha is, what i think i look like, what i actually look like, experiment, pharmacy, nicotine,
huduh siot muka aku time isap.

bukannya apa, saja nak rasa dan nak tahu, best sangat ke merokok? at least aku pernah cuba. lagipon, bila lagi? hehehe.. tak pe, merokok demi ilmu pengetahuan..

dalam experiment tu, kami guna rokok lucky strikes. tak ada filter. Bila dah pekena sebatang, tak de la sedap mana pon. rasa asap je la. nak rasa apa lagi. hehehe...

p/s : kalau ada kat sini yg "9Gaggers", boleh tak tolong vote gambar aku tu. hehehe.. ni link dia [LINK]


Pha is

Comments

  1. jom la join BE study,mmerlukan darah~haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. eerrr.... terima kasih je la... hehehe

      Delete
  2. ahaa dont judge cigar by its brand <--tetibe.. kahkah... tak smoke yeah? good good

    ReplyDelete
    Replies
    1. pulak..! hehehe.. ok.. saye budak baek.. hehehe

      Delete
  3. kihkih
    ayat merokok demi ilmu pengetahuan tu buat aku tergelak sensorang .
    haaa tak payah, tak payah merokok ! keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la.. merokok for the sake of knowledge.. kakaka

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal