SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012


sebuah segmen dari bro Nasz. sapa nak joint, bolek kelik baner beliau, sebelum 26 mei 2012 jam 11 malam.

p/s : hmm.. lpas ni nk try jugak la buat segmen bloglist.. hehehe..



Pha is




Comments

  1. sebenarnya nak tanya lama dah .
    kalau depa buat segmen mcm ni kan , semua yang join dia akan konfem masuk bloglist ataupun ada tapis jugak ?
    haa buat lah pha is , nanti konfem kami join !
    (dah tukar cara berbahasa . aku hang mcm kasar sangat). peace (^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.. bergantung kepada blogger tu la... ada yg limitkan smpai brapa org je, ada yg buh semua...

      secondly, dah buat dah pon segmen tu... hehehe

      http://pening-pala.blogspot.com/2012/05/segmen-budak-pening-bloglist-pening-jun.html

      p/s : pha is akn buh semua. insyaAllah... (tugak jugak tatabahasa. hehee)

      Delete
    2. ok. thnaks... (n_n)
      TAPI, TAPI kan, Awan nina sebenarnya dah ada dalam bloglist "blog lawatan" kat bawah tu. so, buat masa sekarang, Awan Nina akan masuk ke-dalam kedua2 bloglist.

      tapi, KALAU penyertaan melebihi 40, mungkin blog yg dah ada dalam bloglist sedia-ada (blog member, blog lawatan, dan blog otai) tak akn masuk dalam bloglist "bloglist jun". makna kata, hanya masuk dalam 1 bloglist sja la (kalau dalam kes awan nina, hanya dalam senarai 'blog lawatan')....

      tapi, tapi, tu pon still dalam perancangan... tak sure lagi... cma nk bagitau siap2 la yer.. hehehehe

      apa2 pon, jgn risau, awan nina akn still ada dalam bloglist blog ni.. hehehe

      Delete
  2. thanx sudi join.

    from,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  3. saya pun nak try jugaklah nanti tapi saya takut saya tak sempat nak singgah blogwalking yang dah join tu nanti T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. cuba je stakat yg termampu.. hehehe

      Delete

Post a Comment