Thursday, May 17, 2012

permandangan belakang rumah

oleh kerana rumah aku betul-betul tepi bendang (sawah padi), so, just nak share permandangan belakang rumah aku. betul-betul belakang rumah. gambar kat bawah ni diambil dari kamera handphone lama aku, sony ericsson w610i.

ni masa waktu siang.

ni masa matahari terbenam.

untuk gambar matahari terbenam tu, kalau ada yang install google earth, try pi kat ccordinate ni :   5°31'9.29"N 100°23'46.88"E. kat situ ada gambar ni, kalau korang klik layer "photos".


now, i really miss my home...

Pha is

12 comments:

  1. kampung kat mana nih ? sungai dua ? pala batas ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kampung permatang sintok, mukim penaga, DUN kepala batas... hehehe

      Delete
    2. laaa, ya ka. ikin ingat umah belah pulau sana.. hehe ok2 :)

      Delete
    3. (-_-')......
      org seberang la...

      Delete
  2. laaa...
    rumah kat permatang sintok kaa..
    rumah kami kat kg pelet . yg kat kedai makan puncak mutiara cafe tuu..
    patut rasa mcm kenai tempat tu . lawa lawa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. org area kubang semang la ni.. hahahaha..

      Delete
  3. bestnyaaa.. teringin nak dok rumah macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. jemput la mai umah.. aku sekampung dengan mak sedara ana khozi. dia tau tempat.. hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. nanti, jemput2 la mai rumah. hehee... sarah dah penah dah.. hehehe

      Delete
  5. Lawanya pemandanagan masa matahari terbenam tuuuu

    ReplyDelete