Skip to main content

meme exam







*DUP = dewan utama peperiksaan

















last but not least,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.









Pha is

Comments

  1. hahaaa .. tngok gamba pun dah boleh bayangkan .. lawak ah ..

    ReplyDelete
  2. ahahah aku paling suke dup di bako,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la pi bakor.. hehehe

      Delete
    2. ahahah masalahnya tak tahu lg exam kat dup mane satu , kang salah naya

      Delete
    3. bakor je semua... hehehe

      Delete
  3. dah true story tak reti reti nak pi study lagi ???
    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.... berletiaq nmpak.. hahaha

      Delete
  4. buku kanan, lappy kiri.. agak2lah boleh ke study.. hikhikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah... last2, picit lappy. buku buat main jeling2 je.. hehehe

      Delete
  5. GOODLUCKKKKKKKKKKKKKKKKKK ! :D Pi belajaq saneeeeeeeeeeee!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hahaha.. tu la ayg aku buat. cuma study tu sikit je.. meme je banyak..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal