Skip to main content

facebook fan page

alhamdulillah, berbekalkan tutorial dari sis AI, maka, dengan jayanya, aku telah buat  muka surat kipas muka buku (facebook fan page) untuk blog Hikayat Budak Pening aku ni. kalau suka blog Hikayat Budak Pening yang tak seberapa nih, sudi-sudikanlah "like" page ni yer.

 
kalau nak tau macam mana nak buat, boleh tengok tutorialnya di SINI.


Pha is

Comments

  1. ngat nak baut gak, tapi ingat sekali malass. kita nya t kita leh vieww fb kita ikot page atau personal la ? sbb ikin tgkk fb kawann ikinn cam tuh..kalauu salahh, sorry

    ReplyDelete
  2. kalau masuk page tu, nnti kita akn komen sbgai admin... tapi, kalau page biasa2, sebagai individu biasa la.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks... dah dapat dah tadi notification kat pesbuk yg tulih : "Noor Maizan like Hikayat Budak Pening"
      hehhe

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal