Skip to main content

berpiza

pizza hut, faiz, pha is, chese pizza
say cheese..!!! sambil makan cheese..!!!

sekali sekala, hang out ngan member2 budak farmasi. saja. tetiba je rasa nak makan piza. then, bila ajak, semua pakat jadi. so, melepak lah sambil menternak lemak di pizza hut tanpaa arah tuju walaupon assignment belum siap, lab report belum start, dan persiapan untuk kuiz yang terdekat belum habis prepare lagi. huh...

student farmacy usm, pelajar farmasi usm, pha is, mariyanti abdul raani
geng lelaki pada malam tu. err.. ok, kecuali MARY. dia sesat. hehehe

haish. piza, piza. sekali makan, habis RM20. tapi kenyangnya tak pon. bolehla kalau stakat sekali sekala. selalu tak boleh. pokai nanti. tapi, merana aku malam tu. sebab terpaksa tidur dalam kelaparan.


usm pharmacy student, pelajar farmasi usm
semua sekali. satu meja.

walaupon aku lebih suka puaskan nafsu makan berbanding nafsu tidur, tapi nak buat macam mana, dah peruntukan duit untuk makanan aku untuk malam tu dah lari bajet. aku berhenti makan tak ikut perut, tapi ikut duit. makna kata, aku tak berhenti makan sebab kenyang, tapi berhenti makan sebab bajet makan aku untuk hari tu dah cukup.

pharmacy usm student, pelajar farmasi usm, gadis ayu, gadis melayu terakhir,
miss2 pharmacy.. hehehe






Pha is

Comments

  1. ahaa mai lg suka puaskan nafsu tido. kalau dpt tilam, tak makan pon takpa, muahaha....

    ReplyDelete
  2. hehe... lain org lain citarasa.. hhehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. haaaa.. next time klo da gathering camni ag x nk western dah.. jimat duit..

      Delete
  4. Mak aihh..sonoknyaa..ramai2 kot..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai2 mmg sronok. kalau sorg2 pi pizaa, rasa mcm forever alone je.. hehehe

      Delete
  5. piza ng dominos mana sedap ? ekekke (saja tadakkkja)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut org la.. kalau aku, pizza hut lagi sedap... hehehe..

      Delete
  6. oh ni lah entry yg ko ckp tu hahahah

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal