Skip to main content

pecah rekod

tanggal 17 mac 2012, satu rekod sudah dipecahkan. dalam kalangan student farmasi batch aku, sudah ada yang menamatkan zaman bujang semasa study. tahniah dan syabas buat nabil dan isteri, atas pernikahan korang.

semoga bahagia hingga ke syurga...

 

fuh, cayalah..!!!! you are the man, bro... hehehe..

nanti, bila aku dah kawen, boleh la mintak tips2 kat beliau. maklumlah, orang yang dah dulu makan asam garam.. time tu nanti, mesti la beliau dah ada banyak pengalaman.. hehehe




Pha is

Comments

  1. dulu masa kat uni ramai kwn yg kawen zaman study~ ^^

    ReplyDelete
  2. heeyyyy ko kenal nabil?? haha. tahniah buat nabil dan isteri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. satu batch kat usm... hehe

      Delete
  3. laaaa punah harapan aku nak jadi org first yg kawen dlm batch..HAHAHAHAA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh.. hmm.. ko tu boleh berangan je la.. hehehe

      Delete
  4. tahniah jugak utk beliau.pasni pakat2 ikut jejak dia naa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahwin bukannya satu tren... kalau rasa dah bersedia, kahwin la.. kalau tak, jangan terikut-ikut.. hehehe

      Delete
    2. maksudnya bila dah ready macam si kwan kat atas tu.. ^_^

      Delete
    3. owh... betol3.. benda baik, kalau dah bersedia, elok dipercepatkan.. hehehe..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi