Skip to main content

nasyid doa khatam Al-Quran.

Dah lama tak main darbuka. Nak dekat 4 tahun dah aku tinggal main alat muzik untuk nasyid. Tapi, baru2 ni, member ajak masuk team nasyid, untuk persembahan masa majlis tilawah Al-Quran peringkat USM. Aku pon joint la.

Cuma, yang tak best nya, aku sorang ja yang main perkusi. Macam pelik je. Tapi nak buat macam mana, dah tak de orang lain dah. Yang lain semua sibok.

Apa2 pon, layan je la video kami ni. hehehe..



Lama sangat dah tak main. Tangan pon dah rasa kekok. Jari pon dah tak selaju dan selancar dulu...


Pha is

Comments

  1. asal eh saya nak tgk vid kat atas nih tak bolehh. jadi cam hari tuh.. dia cakap vid unavailable.. fb bolehh ja saya bukak ni haa.. hukhukkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk? entah.. agak misteri disitu.. hehehe.. kat sini, youtube kena block, sbb tu guna video fesbuk je.. tak tau pulak video fesbuk pon ader yg tak boleh tengok...

      Delete
    2. hehe tadak rezekii la tuh.. :)

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi