Tuesday, March 27, 2012

individual oral presentation

semester kali ni, untuk kelas BI, kena buat IOP (individual oral presentation). mula2, blur gila sebab tak tau nak buat tajuk apa. jenuh dok pikir. even sampai hari last untuk bagi draf IOP kat lecturer pon, tak fikir apa2 lagi. last2 dah tak tau sangat nak buat apa, aku bagi je tajuk kat bawah ni :

the art of silat cekak
dan lecturer aku pon tak kata apa2, so, on je la dengan tajuk ni. huh, fanatik giler aku nih. sampai oral BI pon buat tajuk pasai silat. hehehe..

bila time presentation, ada la sikit2 'demonstrasi' aku buat. at least, menarik la sikit, ye dok..? hehehe..


Pha is

14 comments:

  1. hehe gud lak.. do ur best to get flying colours result! *mentang2 oral BI asal aku komen pun nk BI gak..;p

    ReplyDelete
  2. ok la tjuk ni..bnda yang ko faham dan mahir..senang sket nak citer dr bnde yg kita amik bulat2 dr internet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2.. cakap pon spontan je.. x de teks apa2... just cakap apa yang kita tahu.. senang... hehehe

      Delete
  3. Aku pernah bagi kat sorang student markah "A" untuk interview.. sebab dia bercerita pasal Harry Potter tak berhenti-henti.. laju & confident gila.. hahaha.. ye lah, bidang dia. Itu dulu lah, masa jadi Lecturer English sandaran di Kuantan, tahun 2007.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh... harap2 dapat markah macam tu jugak la.. heheh

      Delete
  4. cewahh...siap demo. mesti gempak. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la gempak pon.. biasa2 je... hehehe

      Delete
  5. Terel silat la ni.... Silat org kawen tahu tak? Hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. silat untuk kenduri kahwen better kalau pakai silat tari... silat yg pha is blajar ni tak de tari menari... ni silat tempur... tapi, boleh je kalau nak buat demonstrasi untuk kenduri kahwen... dah banyak kali dah buat persembahan depan pengantin... hehehe

      Delete
  6. mehhh nk tengok abg pha is silat ! wahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...