a new beginning..


skuad demo elit psscmusm 2012 (credit to sarah ashila)


Selesai sudah program malam pendekar. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Sekarang, aku dah boleh tumpukan kepada hal-hal yang lain pulak.

Sejak buka sem, aku Cuma pikir malam pendekar je. Even barang2 aku pon tak kemas2 lagi. baju2 masih dalam kotak walaupon dah seminggu buka sem. (terok3)

Sekarang, dah boleh mula tumpu study. insyaAllah, kena tingkatkan usaha supaya dapat grad farmasi sekali dengan member-member yang lain. (walaupon rasanya macam tak sempat je aku nak grad dalam masa 4 tahun)

Harap2, sem ni aku lulus semua paper. Tak nak lagi sangkut2. Kalau tak, kesian kat pesakit aku. Layakkah aku nak dispense ubat untuk diorang?

Ya Allah, permudahkanlah...

Pha is

Comments

Post a Comment