sampai masa tibanya waktu


Aku sedar baru2 ni aku banyak postkan entri berkenaan pasangan hidup. Event kawan2 aku pon dah macam syak something. Walaupon hakikatnya, aku masih lagi seperti dahulu. Forever alone.

Aku rasa semua ni gara2 tension exam. Bila aku dah serabut, mula la dapat idea nak tulih yang bukan2. Tapi, jika difikirkan balik, semenjak-dua-menjak ni, aku rasa yang aku ni kerap sangat didedahkan dengan benda2 macam ni.

Pertamanya, bila aku terlihat video timothy propose awek dia. Then, video dari dena bahrin, bila beliau dilamar. Aku memang respek giler kat Ariff yang melamar tu. He propose like a boss...! video tu korang leh cari kat youtube. kalau aku nak buh link tu pon, tenet usm dah block youtube.

Dan yang terbaru, petang tadi, kat masjid usm, ada orang akad nikah, depan mata aku. Sampai satu tahap, aku rasa macam ada sebab kenapa Allah tunjukkan semua ni kat aku.

 Hmm..
Wallahu a’lam...

Pha is

Comments

  1. Replies
    1. ameen.. lagi cepat lagi bagus... hehehe

      Delete
  2. kawen jangan lupe jemput.. ekeke ^^v

    ReplyDelete
  3. Biasa la. Akan sampai masa semua tu menyerang minda. Lagi-lagi bila stress. Rasa nak cepat je cari, biar ada yang boleh diajak berkongsi. Jangan tersalah pilih jalan sudahlah.

    ReplyDelete

Post a Comment