Skip to main content

Nur Kasih VS The Vampire Diaries

Tiba2, aku terperasan yang drama Nur Kasih ada banyak persamaan dengan series The Vampire Diaries. Antara persamaan tersebut ialah :


so? amacam?

Pha is 

Comments

  1. Replies
    1. what..!!!! unbelievable..!!!! aq x leh terima...!!! x de x de.. esok, masa ko nk mai amik citer HIMYM, ko mesti amik sekali dengan citer vampire diaries..!!! musti..!!!! hahahaha

      Delete
  2. vampire diaries tak penah tengok...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la.. boleh tahan la jugak jalan citer dia... citer lebih kurg macam twilight gak, cuma yg ni lebih banyak makhluk supernatural. ada vampire, warewolf, witch, hibrid (vampire + warewolf), hantu... heheh

      Delete
  3. haha..smpai tahap tu dia ni teliti..hebat la...malangnya..dua2 citer xtgk lagi. hahhhhaa..jakunnn nya daku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la tengok kalau berkesempatan.. hehe

      Delete
  4. likeee sgt! nasib la blog takde button like huhu
    cy tgk both of this series :D but x aware sgt pasal similarities dua2 story ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ader la button facebook like kat bawah gambar tu.. hehehe.. tekan la...

      hmm.. masa mula2 tengok dulu pon tak perasan sangat, tak tau macam mana tetiba je terfikir pasai bnde ni.. hehehe

      Delete
  5. skrg tgh layan cter true blood. the vampire diaries bakal ditonton. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. true blood pon ok gak. dulu pnah tengok sikit. tapi kawan malas nk download citer tuh...

      Delete
  6. kalau berkesempatan, try la tengok.. best.. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac