Wednesday, December 7, 2011

feveret


Tiba2 kawan aku post pasai lagu fevered dia. So, aku pon terfikir nak kongsi satu lagu yang baru2 ni Berjaya mencuri hati aku. Tapi ni bukan lagu yang “asli”. Just a “cover”. Macam yang si najwa latif selalu buat tu, sebelom dia popular dengan lagu cinta muka bulu dia tu...

Apa2 pon, actually, thanks kepada kawan aku yang lagi sorang ni yang telah mendedahkan aku kepada cover lagu ni. sejak dia post kat pesbuk, terus aku terpikat. Tajuk lagunya ialah “look at me now”.. penyanyi asal Chris Brown ft Lil Wayne dan Busta Rhymes.

Tapi aku suka yang cover by KarminMusic. Seriously, kalau korang tengok dua2 klip video lagu ni (asal dan yang cover), memang jauh bebenor bezanya. Kalau yang asal, nyanyi ntah apa2.. tak macam lagu langsung. try la tengok sendiri..!!!


yang asal


cover by karmin. yang aku minat.

lagipon, dahsyat giler dia rap kan? aku yang dengar ni pon dah nk berbelit lidah.. hehehe...

9 comments: