Skip to main content

SEGMEN : BLOG pakjoe BERAT TAK?



hmm.. blog pokjoe ok je... laju je keluar page.. x de nak tunggu2 pon... dalam 2 kg jew... hehehe

so, bagi sesapa yg singgah sini, aku nk tnya balik. blog gua berat tak? just nak tau. brapa kilo.. nk bagi lain sikit, boleh rate dari skala 1kg hingga 10kg. (10 kg paling berat) hehehe

(kalau nk joint, klik gambar sblom pkul 11.59 mlm)

Comments

  1. tq sbb join segmen nie...belik pada soalan dari blog pakjoe jujur bg tau blog nie x berat pun ringan ja

    ReplyDelete
  2. sori2 pakjoe lupa lak nk bg tau dekat semua bloger yg nma segmen yg tuan blog join akn dinaik setiap hari sabtu 9.00pm tuan blog tggu ja nnt pakjoe akn hantar senarai link yg sudah join SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK? blog dekat satu per satu sabar ye....pa2 pun pakjoe minta maaf sgt2 sbb pakjoe lupa nk bg tau besa la dok makan semut selalu heheheeh pa2 pun pakjoe nk bg tau lg nie setiap hari sabtu macam biasa la klo dekat blog pakjoe SEGMEN kul 9.00am harap join tau hehehehe alamak terbuat karangan la pulak sori erk heheheh

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal