Sunday, September 4, 2011

Reunion raya 2011

berdiri dari kiri : e-zul, syahmi, edy, aku, akhmal yang, tokey, farid, luqman, hazwan, bomb, ket, akmal khosim, baset, ulu.
duduk dari kiri : awep, padiaq, che mat, adam, kecik, lolo, leh, kamal, apan.

baru2 ni (jumaat, 2 september 2011 - hari raya ke-4) kami budak mashoor - S.M.K.A. AL-MASHOOR (L) - buat 1 reunion raya untuk tahun ni. semua budak batch 2003-2007. kalau tiap2 tahun sebelom ni kami raya kat rumah budak2 'seberang', tahun ni pulak kami beraya kat umah budak2 'pulau' pulak.

raya kali ni memang best. memang hari tu keje makan tak hengat dunia... pi umah ni, makan. pi umah tu, makan. memang puas hati. walaupon esoknya aku cirit.


tapi, dalam tengah rancak kami dok sembang, tiba2 aku disapa orang seorang sahabat.

hazwan : wei paip (nama samaran aku dalam kalangan budak mashoor), lama tak jumpa..!!!
aku : memang la, nak jumpa pon time2 macam ni je la..
hazwan : wei, best la blog hang. hang ingat lagi noh cerita2 kat mashoor dulu..
aku : (terharu) waa... ada jugak orang yang baca...

ni yang membuatkan aku lebih semangat nak menulis ni...MySpace



Pha is

0 orang pening mengomen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...