Skip to main content

dashboard "Hikayat Budak Pening" yang PENING..

aku ni dah la budak pening. dashboard aku pulak buat2 pening. lagi la aku pening. kenapa? korang tengok la sendiri...

klik untuk tumbesaran sempurna

mula2 kata aku tak follow lagi mana2 blog. then, bila aku nak follow, keluar yang ni pulak :

klik untuk tumbesaran sempurna

aku tak tau pulak yang aku hanya boleh follow 300 blog je... pening2...

korang penah kena tak?

Comments

  1. haha..refresh jela.selalu kene cmni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..yang atas tu mslh bias.dah refresh byk kali akn jd normal blik..hehe

    yang tak boleh follow 2 under auto follow ( dengan cara tekan ADD di DASHBOARD), awk masih boley follow secara manual ( pergi blog y nk difollow, tekan dekat button FOLLOW tu^_^) i2 y PC tahula..insyaAllah menjadi..;)wallahua'lam..

    ReplyDelete
  3. hehehe... kamu memang pening, mr. ketam dulu pun penah jadi mcm ni.. td dia otomatik pulih.

    Jom klik sini
    women=problem

    "FOLLOWER" tak ramai tapi trafik "MELETOP"
    jangan LUPA komen k..!
    suka dengan blog saya? silalah follow

    ReplyDelete
  4. @pengemis cinta ~ thanks 4 d info... saya buat auto follow sbb masalahnya kat blog tu x jumpa button follow... blog tu best sangat. sampai rasa rugi gila kalau x follow.. hehehe

    ReplyDelete
  5. tk pnah kene lgi.. dh follow bnyk blog.. tk terkire.. hehe

    ReplyDelete
  6. eh yeke ? asal Tia tatau neh ? perhhh . nanti nak check ah dah berapa ramai Tia follow :)

    ReplyDelete
  7. aah..xpernah kena lagi..even dah byk blog mun follow

    ReplyDelete
  8. yeah!pernah kena!!pening gila time tu..sakit hati pun ada..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi